lotn1k Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 (edytowane) Twój nick: 4lpen Nick gracza/admina na którego składasz skargę: MemesiO Opis sytuacji: Na serwerze wdała się ostra kłótnia pomiędzy x i y gdzie nawet w niej nie uczestniczyłem pośrednio ani bezpośrednio po chwili admin kicknął jednego a drugiego zostawił po czym tą śmieszną sytuacje na serwerze skwitowałem jednym słowem "hahah" nic więcej po czym dostałem kicka bez powodu. Wchodząc na serwer napisałem "Kickujesz typa który grzecznie upomniał typa żeby nie wskakiwał na rodzinę najlepsze jest to że tamtego kolege który po rodzinie cisnął zostawiłeś a kicknałeś mnie bez powodu i drugiego kłócącego się, a po chwili mi odpowiadając coś w stylu "idź się popłakać na forum" sfrustrowany i sprowokowany cała sytuacją napisałem "Szczur" po czym admin wlepił banicje na 2 godziny. Jeszcze jedna sprawa sprostujcie jesli zle napisałem czy rolą admina na serwerze jest pilnowanie porządku czy prowokowanie i czekanie aż gracz da sie sprowokować ciekawe. ps. Po co pisać komentarze nie podoba się to wyjdz, najbardziej popularny tekst u adminów i nie tylko na tym serwerze a wszędzie skoro tak zachęcamy ludzi do gry to już lepiej banować masz racje xD @EDIT Widać sprawiedliwość wobec wszystkich graczy musi być ja za słowo "szczur" dostałem bana na 2h a typek również za obrazę 5min xD @EDIT2 Poniekąd "szczur" to jest wyzwisko ale jak nazwać osobę która zamiast normalnie prowadzić rozmowę to prowokuje tekstami typu idz się popłakać na forum, gracz się może tak zachowywać ale chyba nie admin. IP/SID gracza (status w konsole): STEAM_0:0:11101 Dowód (ss/demko): Nie posiadam bo momentalnie bez ostrzeżenia dostałem bana Data i czas zdarzenia: 23.10.18 - 11:00 - 11:09 Edytowane 23 Października 2018 przez lotn1k PedalWBluzieStoPro 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/32137-skarga-memesio/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selfie Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Następnym razem jak będziesz pisał skargę podajesz link do demka oraz rozpisujesz je inaczej skargę odrzucę. Obejrzałem demko, skarga jest słuszna, ale nie podobało mi się Twoje zachowanie serwerze gdy admina nie było. Wyzywałeś graczy, mówiłeś do niech "co za pet" albo ktoś Ci zwrócił uwagę "co Ty patrzysz na tym midzie?" a Ty "gówno psie". Nightmare oraz kilku innych graczy dostanie po banie gdy wejdą na serwer @MemesiO - jesteś nowym adminem więc dostajesz pierwsze ostatnie ostrzeżenie słowne. Każda kolejna słuszna skarga skończy się +1 do tabeli adminów. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/32137-skarga-memesio/#findComment-243517 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selfie Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/32137-skarga-memesio/#findComment-243518 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi