Titania Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 WYWIAD Z WIKI Prowadzący: @Titania (T) Gwiazda wywiadu: @Wiki (W) http://skrzaty.pp1calineczka.edu.pl/images/skrzaty3.gif T: Dzień dobry państwu, witajcie czytelnicy. Dzisiaj mam zaszczyt państwu przedstawić naszego największego skrzata potęgi 1shot'a - Wikiiii. Na początku dla rozluźnienia atmosfery, powiedz nam, co sprawiło, że taka przyjazna duszyczka jak Ty rozpromieniła nas dziś swoim uśmiechem? ^^ W: Kłaniam się wszystkim bardzo serdecznie. No cóż. Jestem dziewczyną pełną radości i optymizmu, którym uwielbiam zarażać inne istotki. Niektóre osoby marudziły, że chcą mnie lepiej poznać, więc w końcu się zgodziłam na udzielenie wywiadu. Mam nadzieję, że bedą zadowoleni z efektu i dowiedzą się o mnie wystarczająco. T: Skoro uśmiech towarzyszy od świtu do nocy, powiedz nam, co najbardziej Cię śmieszy oraz co sprawia, że jesteś po prostu szczęśliwa? W: Największą radość sprawiają mi chwilę spędzone z rodziną i znajomymi, osiągnięcie jakiegoś celu, robienie to, co kocham i ludzie, którzy również wzbudzają we mnie pozytywne emocje. Cieszę się również z tego, że mogę komuś pomóc i z moim udziałem ta osoba może być jeszcze bardziej szczęśliwa. Natomiast śmieszy mnie społeczeństwo, które na siłę chce zyskać atencje, pisząc jakieś bzdury w Internecie, część dzisiejszej młodzieży oraz wszyscy ci, którzy wiedzą zawsze lepiej i nie zamierzają się przyznać do błędu. T: Widzę, że wiele do szczęścia Ci nie potrzeba, a to właśnie dzięki temu uśmiech jest Twoim cichym przyjacielem ;) Czy masz już jakiegoś cichego wielbiciela, z którym chciałabyś spędzić resztę swoich dni oraz wspólnie śmiać się oraz płakać? W: Wiadomo, że człowiek bez miłości żyć nie może, ponieważ to ona sprawia, że jesteśmy najszczęśliwsi. Nic o niej nie pisałam, ponieważ na ten moment jeszcze cichego wielbiciela nie spotkałam, ale można powiedzieć, że zastępują go moi najcudowniejsi przyjaciele. T: Czym w takim razie jest dla Ciebie przyjaźń? W: Przyjaźń znaczy dla mnie bardzo wiele. Daje nam ona w jakiś sposób poczucie bezpieczeństwa, radość, bo możemy ze sobą spędzać czas i poznawać się coraz bardziej. Jest ona wtedy, gdy porozumiewamy się bez słów, nie udajemy kogoś, kim nie jesteśmy, wyrażamy chęć zadawania się z drugą osobą i czujemy się przy niej swobodnie. Prawdziwy przyjaciel szanuję nas niezależnie od tego, czego się o nas dowie, czyli odznacza się wzajemną akceptacją. Będzie dla nas szczery, nawet jeśli prawda może nas zaboleć, postara się wspierać w trudnych chwilach i podnosić na duchu. Wymaga od nas poświęcenia, wytrwałości oraz troski. Dzięki tym cechom buduje się bardzo ważne zaufanie. Niestety w dzisiejszych czasach trudno taką osobę znaleźć. T: Niestety, taki już jest świat, a ludzie, na których możemy polegać, zmniejszają się do liczby palców na jednej ręce. Co jest na codzień dla Ciebie najważniejszą rzeczą? Bez czego lub bez kogo, każdy dzień nie miałby według Ciebie sensu? W: Tak jak wyżej wspomniałam - rodzina i przyjaciele są dla mnie najważniejsi. Nie wyobrażam sobie dnia bez nich, a tym bardziej nie chce myśleć co by było, gdyby mi ich odebrano. Wszystko zawdzięczam właśnie im, ponieważ to oni sprawili, że jestem, kim jestem i pozwalają mi się rozwijać. Dlatego też staram się doceniać to, co mam w tej chwili i wykorzystywać to jak najlepiej. http://riverpodcast.com/wp-content/uploads/2017/08/Family-Silhouette-3.jpg T: I dzięki temu taka osóbka jak Ty może być wśród nas ;) Zdradź nam, jakie są Twoje marzenia, te małe i te duże? W: Na pewno wszystkimi się z Wami nie podzielę, ale niektórymi z miłą chęcią. W przyszłości chciałabym spełnić jedno marzenie , które towarzyszy mi już od dzieciństwa, a jest nim podróż do Grecji, a dokładniej na Kretę. Najpierw na to muszę zapracować, dlatego wiem, że następne wakacje spędzę w pracy. Odłożę też troszeczkę w międzyczasie i takim sposobem małymi kroczkami będę dążyć do osiągnięcia celu. Drugim, może troszkę istotniejszym marzeniem jest zdanie matury z angielskiego. Może nie tylko z tego przedmiotu, ale nim akurat się najbardziej stresuję Kolejnym, już takim mniejszym jest opłacenie sobie kursu spadochronowego, ponieważ uwielbiam adrenalinę. T: Oby i Tobie udało się spełnić te marzenia! Czy zrobiłaś kiedyś coś głupiego, z czego śmiejesz się do dziś? Podzielisz się z nami ta historią?:D W: Dziękuję bardzo. Otóż było wiele takich sytuacji. Może zacznę od tej, która przyszła mi pierwsza do głowy. Jadąc sobie z koleżanką rowerem obok dawnej szkoły, rozmawiałyśmy o nauczycielach i akurat pech chciał, że mówiąc niezbyt ciekawe zdanie o jednej z nich, spotkaliśmy ją za parę metrów i jestem pewna, że ona to słyszała. Zawsze, gdy ją widzę jest mi głupio, ale jednocześnie śmiać mi się chce z tego, że jej nie zauważyłyśmy. Drugą sytuacją jest to, gdy podbiłam niechcący oko mojej byłej nauczycielce. Może nie wydaje się to zabawne, ale nas śmieszy to za każdym razem. Ostatnia historia jest raczej najbardziej przykra i trochę wstyd się przyznać, ale poszłam kiedyś do szkoły w spodniach, które miałam odwrotnie założone. Czyli rozporek na tyłku, a kieszenie z przodu. No cóż, nigdy tego nie zapomnę, ale przynajmniej było to bardzo dawno i chyba nikt nie zauważył (heh, mam taką nadzieję) T: Oby takie sytuacje przytrafiały Ci się częściej ;) Wiki powiedz, bez której z tych rzeczy byłabyś w stanie się obejść i dlaczego akurat tej: Internet, telefon, komputer? W: No niekoniecznie chciałabym, żeby takie sytuacje się mi przytrafiły jeszcze raz. Raczej wybrałabym komputer, ponieważ większość spraw, które mogę załatwić na tym urządzeniu dam radę zrobić na telefonie. Już nieraz przeżyłam bez laptopa albo komputera parę tygodni/miesięcy, więc jestem pewna, że poradziłabym sobie. T: Zatem bez funkcjonowania, jakich rzeczy nie wyobrażasz sobie życia? W: Można byłoby mi zabrać nawet telefon, laptop, odciąć od internetu, gdyby to było konieczne. Łatwo mówić, ale pewnie z czasem bym się przyzwyczaiła. Natomiast nie wyobrażam sobie życia bez muzyki, bo to dzięki niej mogę się rozluźnić i wyciszyć kiedy tego potrzebuje. No i prawie zapomniałam o moich pysznych tostach, bez których żyć również nie potrafię. T: W takim razie wpadam na tosty jako ich koneser! Nasz skrzacie, jak to się stało, że właśnie taka ksywka forumowa do Ciebie przylgnęła? W: Zapraszam! Szczerze mówiąc, nie mam pojęcia dlaczego akurat taka i wydaje mi się, że to przez przypadek. Jeden z obecnych adminów na moim ulubionym serwerze zaczął tak do mnie mówić i się przyjęło Nie ma to nic wspólnego z moim wzrostem, a niektórzy zauważyłam, że tak to odbierają. T: Ile w takim razie masz wzrostu? W: Nie jestem wcale taka malutka jak krasnoludek. Dawno się nie mierzyłam, więc trudno mi dokładnie określić, ale 175cm albo nawet i więcej. T: Obstawiam, że w wywiadzie swojego zdjęcia ujawnić ni będziesz chciała, więc jak jeszcze opisałabyś swój wygląd w połączeniu z cechami charakteru, aby można było wyobrazić sobie chociaż zarys Twojej osoby? W: Szczupła szatynka o małych, niebieskich oczach. Nie przepadam za sukienkami i i koszulami, wolę ubrać się bardziej sportowo. Może zacznę od tych negatywnych cech, a więc będzie to nieśmiałość - niby jest coraz lepiej, ale jeszcze nie tak jakbym chciała. Mam również bardzo słabą pamięć i irytuje mnie to za każdym razem, gdy mi ktoś to wypomina. Nie wiem, czy mogę to zaliczyć do negatywnych, czy pozytywnych, ale bywam zazwyczaj uparta i próbuje postawić na swoim. Oczywiście potrafię odpuścić, gdy widzę, że idzie to w złym kierunku. Jestem straaaaaasznie tajemnicza i dla niektórych może być to wada, ale według mnie zalicza się do pozytywów. Cechuje mnie także pracowitość, sumienność, uczciwość, opanowanie i chęć pomocy dla innych. Zazwyczaj staram się być punktualna, ale nie zawsze mi to wychodzi, więc muszę nad tym jeszcze popracować. T: I krótki zarys naszej Wiktorii już mamy. Powiedz nam, czy masz jakieś fobie? Czego się boisz najbardziej? W: Tak, mam fobie. Jedną z nich jest obawa przed pająkami, inną strach przed wchodzeniem do jakiegokolwiek jeziora/rzeki, kolejną lęk przed wielkimi psami i panika przechodzenia przez most. Może dziwne, ale zawsze mam wrażenie, że się zawali http://www.polishweeklychicago.com/wp-content/uploads/2015/06/strach1-640x292.jpg T: Może któregoś dnia znajdziesz tego, który przeprowadzi Cię bezpiecznie przez wszystkie mosty Twojego życia ^^ Czy posiadasz zdolność, dzięki której od zawsze byłaś wyjątkową osobą? Jeżeli nie, jaką zdolność chciałabyś posiadać? W: Może nie jestem dzięki niej wyjątkowa, bo wiele osób taką umiejętność posiada, ale chodzi mi konkretnie o uzdolnienie kierownicze. W swoim życiu byłam już np. w paru projektach, gdzie musiał ktoś zarządzać zespołem i wydaje mi się, że wychodziło mi to całkiem nieźle. Raczej nie bez powodu wyznaczano mnie jako głowę drużyny. T: Każda zdolność się przydaje, a dbanie o swoje talenty jest ważne. Gdybyś miała założyć swój klub dowolno tematyczny, jakby się on nazywał oraz jaką funkcję by wykonywał? W: Zapewne byłby to klub sportowy tenisa stołowego. Dzieciom, które posiadałyby taką pasję, pomogłabym w jej realizacji. Na ten moment według mnie takich klubów jest za mało, ale pewnie nie tylko w tej kategorii. Mógłby być to też klub fitness, w którym odbywałyby się zajęcia dla Pań i Panów, którzy chcą coś zmienić w swoim wyglądzie albo się odstresować. Nazwy nie podam, bo musiałabym się nad tym poważnie zastanowić T: Równie fajna opcja :) Czy uprawiasz aktualnie jakieś sporty? W: Aktualnie jedynie jeżdżę sobie prawie codziennie na rowerku, czasem pogram w tenisa stołowego, ale to już coraz rzadziej. W lecie też często gram w siatkówkę, ale już skończyły się wakacje, zaczęła nauka i przez pogodę nikt już nie chce wychodzić T: W takim razie jazda na rowerze musi być dla Ciebie po części pasją. Co jeszcze jest Twoim hobby bądź pasją? W: Prócz tego, że w sezonie letnim również lubię jeździć na rolkach i zimowym na nartach, to wydaje mi się, że nic. Sporo też grałam w gry, ale już zaprzestałam. T: Jaka jest Twoja ulubiona pora roku i dlaczego właśnie ta? W: Wiosna. Nie jest ani za gorąco, ani za zimno, a przede wszystkim blisko do lata. T: Wiosna, piękna pora roku, gdy wszystko budzi się do życia. Lubisz kwiaty? Masz swój ulubiony? W: Jakoś bardzo to ja za nimi nie przepadam, ale niech sobie są na tym świecie, bo i tak mi w niczym nie przeszkadzają. W pokoju nie mam żadnego kwiatka, a nawet jeśli by było to pewnie nie umiałabym o nie zadbać Jedynie lubię czerwone róże, jakoś tak z wyglądu mi się podobają. T: Czyli czysta obojętność względem kwiatów Gdybyś właśnie jutro miała obchodzić urodziny, jaki prezent chciałabyś otrzymać? W: Nie chciałabym żadnej niespodzianki. Albo po prostu dostać pieniądze, albo zrobić jakąś rodzinną imprezkę. T: Wyobraź sobie w takim razie, że wychodzisz wyrzucić śmieci. Nagle zauważasz, że w koszu leży spora ilość gotówki. Wyciągasz i okazuje się, że są to prawdziwe polskie banknoty i szacując ilość - jakieś 300 tyś. Jak reagujesz i co robisz? W: Stwierdziłabym, że to zbyt podejrzane, bo na pewno nikt by takiej sumy tam nie ukrył. Przestraszyłabym się i uciekła T: Gdybyś mogła bez żadnych konsekwencji ukraść komuś jakąś rzecz, co by to było? W: Jak już miałabym kraść to coś droższego np. samochód. T: Zdradź nam Wiktorio, jaki jest Twój wymarzony samochód? W: Nie mam wymarzonego samochodu. Na razie o tym nie myślę, bo prawka jeszcze nie mam i nie jest mi potrzebny. W dalekiej przyszłości jak mnie będzie stać, to sobie pozwolę na jakieś ładne autko, teraz nie ma o czym mówić. T: Jakie jest Twoje zdanie na temat kobiet za kółkiem? Czy uważasz, że panujący stereotyp kobiety za kierownicą, jako najgorszy typ uczestnika ruchu jest prawdziwy? W: Uważam to za totalną bzdurę. Jeśli miałoby dojść do wypadku, to raczej nie ma to wpływu na to, kto nim jedzie. Nawet wydaje mi się, że kobiety są bardziej ostrożne i odpowiedzialne za kółkiem niż mężczyźni. T: A jaka jest Twoja opinia na temat osób, które po prostu nie myślą jeżdżąc samochodem? Bądź jadą z ponad dwukrotnie większą prędkością, która w danym miejscu jest dozwolona? W: Takie osoby nie powinny nawet za kółko wsiadać. W przyszłości zrozumieją, jakie będą tego skutki. Oczywiście nie życzę im źle, ale pasowałoby też przestrzegać zasady, które się od nich wymaga. T: Dobrze Wiktorio. Uciekając od świata realnego, przenieśmy się nieco w wirtualne mury. Powiedz nam od jak dawna trwa Twoja przygoda związana ze światem counter strik'a? W: Dokładnie nie pamiętam, ale wydaje mi się, że jakieś 3-4 lata temu zaczęłam w to pykać. T: Jaki był Twój pierwszy serwer na którym uczyłaś się grać i stawiałaś swoje pierwsze kroki w świecie cs'a? W: Najpierw serwer ffa, ale za długo na nim nie pograłam (z 10 minut), bo dostałam perma za lamienie. Jeżeli mam liczyć tak już bardziej na poważnie to był to cod 45001lvl. T: Więc już mamy największą lamę w cs'a! Jako kobiety stanowimy niestety mniejszość w tym świecie i chcąc czy nie, spotykają nas różne dziwne, często zabawne sytuacje z tego powodu. Powiedz nam, jakie jest Twoje odczucie, gdy po prostu wbijasz na serwer, bądź poruszasz się w innych miejscach, które dotyczą cs'ka? W: Z tym bywa różnie. DD2#2, na którym grałam właściwie najdłużej, przyciągał mnie ze względu na atmosferę tam panującą. Wiadomo, że znajdują się osoby, które uczepią się, specjalnie prowokują, bo uważają, że kobiety nie powinny sprawować funkcji admina na serwerze, ale pomimo tego i tak przyjemnie spędzało się czas. Czasami brakuje mi tych momentów, bo gdy grałam na serwerze to praktycznie zawsze była ekipa, z którą można się pośmiać. Teraz pojawiły się nowe twarze i wydaje mi się, że to nie jest już to co kiedyś. Być może potrzebowałabym czasu, żeby znowu się zaklimatyzować T: Jak to klimaty serwera mają swoje uroki jak i nerwowe momenty czy chwile zwątpienia, ale najważniejszy jest odpowiedni dystans Uważasz, że właśnie w tym świecie kobiety powinny być traktowane na równi z mężczyznami, czy mimo wszystko należą się im jakieś przywileje? W: Uważam, że kobiety powinny być mimo wszystko traktowane na równi. To wcale nie jest tak, że płeć damska ma łatwiej, bo po prostu nią jest. W tym przypadku liczą się znajomości, a o nie zadbać potrafią zarówno mężczyźni jak i kobiety. Oczywiście nie jest tak wszędzie, ale np. byle kogo na stanowisko admina itp. nie przyjmą. Osobie, która decyduje o tym, łatwiej jest podjąć decyzje, gdy kogoś już bardziej zna. Wszyscy pewnie już zauważyli, że gdy kobieta wbija na serwer to każdy się z nią nagle wita, zagaduje i po prostu wzbudza ona zainteresowanie. T: Jak dobrze że mój męski głos odstrasza Wiktorio, powiedz nam, co sądzisz o aktualnie panującej sytuacji na forum? Jak obiektywnie według Ciebie wygląda całokształt pracy administracji, jak i niższych jednostek, które budują razem z nami tą sieć? W: Witaj w klubie! Trudno jest mi powiedzieć o czymś, czego tak naprawdę nie śledzę. Widać, że na sieci się coś dzieje i idzie to w dobrą stronę, bo jest coraz więcej użytkowników. Redakcja się nie obija, robią sporo nowych prac tygodniowo i jedyne o czym mogę jeszcze dobrze napisać to opiekuni i admini, którzy również nieźle sobie radzą. Modków mało co widzę, ale to może dlatego, że nie wchodzę we wszystkie tematy, a w dział grafiki nawet nie zaglądam. Wszystkim, którzy przyczynili się do budowania tej sieci należą się wielkie podziękowania. T: Dobrze, że są osoby, które to doceniają, bo wzajemny szacunek jak i pomoc są równie ważne. Jaka była najwyższa ranga posiadana przez Ciebie i w jaki sposób starałaś się sumiennie wykonywać swoje obowiązki? W: Najwyższą rangą był admin. Starałam się jak najbardziej mogę, próbowałam pogodzić obowiązki z przyjemnością, ale nie zawsze mi to wychodziło. Często byłam dostępna na steamie i dzięki temu szybko reagowałam, gdy ktoś napisał. Rzadko kiedy odmawiałam, oczywiście zdarzały się przypadki, że po prostu nie było mnie w domu i nie mogłam w tej chwili wejść, ale te 5 minut potrafiłam poświęcić, żeby włączyć grę i zbanować szkodnika. Nawet jeżeli mi się bardzo nie chciało to i tak robiłam. Tylko szkoda, że ludzie tak mało nas doceniają i zamiast podziękować to jeszcze na nas naskakują i traktują jak roboty. Starałam się być także cierpliwa, miła i pomocna dla wszystkich. T: Czasami ciężko znaleźć admina, który myśli podobnie jak Ty i przykłada się do swoich obowiązków. Czy interesowała Cię kiedykolwiek posada wyższa niż admin, czy raczej nie chciałaś zaglądać tam gdzie to zbędne, bądź wymaga więcej czasu? W: Ciężko to mnie było namówić nawet na admina. Zwlekałam z tym najdłużej jak się da, ponieważ bałam się obowiązków, nie wiedziałam na czym to dokładnie polega i czy wyrobię te parę godzin tygodniowo. Dzięki paru osobom z #2 dałam sobie radę, nauczyłam się obsługi. Od tamtej pory nie bałam się już nowych wyzwań, ale uważałam, że wyższa ranga niesie za sobą więcej odpowiedzialności, z którą sobie bym rady nie dała, a na dodatek więcej czasu, którego również bym nie potrafiła znaleźć. Podziwiam młodsze osoby, które posiadają rangę wyższą niż admin. T: Więcej wiary w siebie i pewności w to co robisz! Czy zechciałabyś rzec, kto jest Twoją ulubioną osóbką na sieci i jak to się stało, że poznałaś takiego właśnie człowieczka? W: Jest to pan selfiaczek. Poznaliśmy się na dd2, gdzie byłam adminem. Zaczął udzielać się na forum, więc tak myślałam, że będzie chciał dołączyć do naszego grona. Zanim został przyjęty na admina to często pisaliśmy na serwerze, potem steamie i jakoś to się stało, że zaczęliśmy gawędzić na ts'ku, i tak do tej pory sobie rozmawiamy. Pozdrawiam @selfie! T: Pozdrawiamy selfiaczka! Jeszcze takie pytanie od publiczności mam - dlaczego nigdy i nigdzie nie pokazujesz swojej twarzyczki? Co jest tego powodem? W: Nie jestem typem człowieka, który wrzuca swoje fotki publicznie do internetu, ale to nie oznacza, że nie wysyłam ich pojedynczym osobom. Parę istotek już widziało moją twarz, a kiedyś miałam siebie nawet na avatarze. Po prostu mi na tym nie zależy, nie ja jedyna nie pokazuje swojej twarzyczki T: Twój charakterek mówi tylko jedno - dobrze że mamy taką samicę ?. Jeszcze na koniec wyjaw nam, ile wiosen liczysz oraz gdzie zamieszkujesz? W: Mieszkam w miejscowości oddalonej około 70km od Rzeszowa, czyli w województwie podkarpackim i mam za sobą już 16 wiosen. T: Pozdrawiam mieszkankę współ województwa Co sądzisz o naszych pięknych okolicach? W: Również pozdrawiam Do zwiedzania raczej nic tu takiego nie ma, oprócz pięknego Rzeszowa, w którym planuje zamieszkać w przyszłości. Jest tam sporo obiektów i innych atrakcji, na które warto zwrócić uwagę. Uwielbiam spacerować po tym mieście, bo zawsze spotkam kogoś miłego na ulicy. Nie mogłabym zapomnieć o najlepszych lodach u Myszki, na które wszystkich zapraszam T: Widzę, że wiesz co dobre! Przy okazji również polecam! Na koniec powiedz nam jakie korzyści oraz jakie negatywy przyniósł Twój pobyt na sieci, aż do dnia dzisiejszego? W: Na ten moment mogę powiedzieć, że poznałam wiele ciekawych osób, przez co stałam się bardziej otwarta na ludzi, doznałam jakiś nowych doświadczeń i coraz chętniej próbuje czegoś nowego. Czasami jednak mam wrażenie i żałuję, że spędziłam ogrom czasu, który mogłam poświęcić na bardziej korzystne rzeczy, ale nic na to już nie poradzę. Nigdy jakoś bardzo na forum się nie udzielałam, więc ludzie za bardzo mnie kojarzyć nie będą, ale ktoś tam się pewnie znajdzie. T: Cieszymy się, że i Ty możesz wynieść wiele korzyści poprzez przebywanie wśród nas. Wszystko co dobre kiedyś się kończy, tak jak nasza przygoda. Czy chciałabyś pozdrowić jakichś wariatów bądź przekazać coś naszym czytelnikom? W: Pozdrawiam wszystkich, a w szczególności moich kochanych grubasków, skrzatów z #2 i ekipę z jb. Tobie dziękuję za czas, który poświęciłaś razem ze mną, bo robisz pracę godne podziwu. Przesyłam wszystkim buziaczki, trzymajcie się wszyscy! ? T: Dziękuję i życzę wielu miłych chwil spędzonych wśród społeczności 1s2k! Dajesz Malina , BODZIO#RYJEMY BANIE , Puchaty i 7 innych 7 3 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/31337-51-wywiad-wiki/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisolwir Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Wywiad na plus! Jest wielkie serducho dla was! Wiki 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/31337-51-wywiad-wiki/#findComment-238305 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchaty Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Dobra robota! Wiki 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/31337-51-wywiad-wiki/#findComment-238326 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harley Quinn Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Dobra robota ładnie napisane kolorowo oby tak dalej ! Wiki 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/31337-51-wywiad-wiki/#findComment-238348 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Off-1s2k.pl Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Dobra robota Wiki 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/31337-51-wywiad-wiki/#findComment-238361 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarnaa ^^ Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Świetny wywiad ! Plus dla was dziewczyny no i za lody u Myszki ? Wiki 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/31337-51-wywiad-wiki/#findComment-238367 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naznaczony1 Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 no no jak zawsze wywiad napisany bardzo pięknie i z chęcią można go jeszcze raz przeczytać leci wielki plusik dziewczyny oby tak dalej Wiki 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/31337-51-wywiad-wiki/#findComment-238382 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOTEK<3 Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Dobra robota ?? Wiki 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/31337-51-wywiad-wiki/#findComment-238394 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Shōto Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Dobra robota miło się czytało Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/31337-51-wywiad-wiki/#findComment-238396 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dajesz Malina Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Bardzo przyjemny wywiad! @Wiki Dobrze kojarzyłem że z Rzeszowa! Wiki 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/31337-51-wywiad-wiki/#findComment-238398 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platyna1992 Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Bardzo Fajny wywiad. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/31337-51-wywiad-wiki/#findComment-238436 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi