Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam . 

Otrzymałem wiadomość na priv 

od moderatora z wiadomością iz zostałem zgłoszony przez innego użytkownika sb z powodu mojego słownictwa . W wiadomości było zdjęcie scrn z sb z moim zdjęciem nickiem i przytoczonym fragmencie .

doszukalem się 2 słów które mogły zostać zgłoszone 

wkurwic które nie istnieje w słowniku języka polskiego jest jedynie dość podobne do dość popularnego wulgaryzmu z góry przepraszam „wk*****ć” i słowo pedal które rownież nie zostało odnalezione przezemnie w słowniku . Jedynie pedał który ma 2 znaczenia jedno obraźliwe a drugie jako przedmiot . 

Teraz do meritum sprawy 

proszę o przeprowadzenie szkoleń moderatorów w celu rozpatrywaniu skarg użytkowników .

moim zdaniem nie złamałem żadnego punktu regulaminu , nikogo nie obraziłem i nie nadużywałem specjalnie wulgaryzmów , sam moderator pisząc wiadomość napisal to samo wiec po co pisał do mnie ??

pozatym moderator użył zdjęcia z moim zdjęciem i nickiem co niebyło niezbędne do napisania skargi na mnie . Wiec proszę o usunięcie tego zdjęcia i edycje wiadomości . 

Mamy tez swoje prawa !

w późniejszej odpowiedzi moderatora poczułem iz uważa się za wszystko wiedzącego najmądrzejszego nie przyjmuje krytyki i uwag . 

Szanujmy się sami nawzajem a nie pokazujmy swoją wyższość czuje się conajmniej zbyty i traktowany klatkowo . Sam staram się pomoc w rozwoju forum wpłacając pieniążki aby polepszyć coś , wychodzi na to ze nie ma się co wysilać i starać i tak będziesz zmieszany z blotem

przytocze fragment utworu majora 

„ch*j w du**ę logice „ nie ma to na celu obrażenia kogoś a wyrażenia mojego stanu świadomości 

https://1shot2kill.pl/topic/31265-skarga/

Dostałeś info na PW, że jest na Ciebie skarga, a modek nie wyciągnął konsekwencji żadnych i Cię nie ukarał w żaden sposób, tylko jeszcze ostrzegł...

Człowieku, wiesz co właśnie nabazgrałeś na tej swojej klawiaturze?

Ciesz się, że dostałeś takie info i bez konsekwencji, a nie, że ja wpadłem i zrobiłem porządek, bo byś teraz na forum nic nie mógł pisać.

CLOSE.

https://1shot2kill.pl/topic/31265-skarga/#findComment-238280

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...