Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: stormy
Nick gracza / admina na którego składasz skargę: separatysta
Dokładny czas zdarzenia: 10:56 27/09/2018
IP / STEA_ID gracza (cała linijka z amx_ip):
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ 1shot2kill.pl
[AMXBans] Powod: 'zaburzenia osobowosci to moze ty masz'
[AMXBans] Dlugosc bana: '1 godzina'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:40709359'
[AMXBans] Twoje IP: '31.6.144.105'
[AMXBans] ===============================================
Opis sytuacji: to jest admin ? kto daje ns-owi admina który jedyne co to robi mi pod górkę , pierw mutuje mnie za jakieś słowo które nikogo nie obrażało
 było powiedziane tylko i wyłącznie w celach humorystycznych, a widocznie chłopak chce mi skrobać tzw. "marchewki"  mało tego po tym jak mnie zmutował napisałem
na admin sayu że "moim zdaniem" to ma zaburzenia osobowości, widocznie prawda go zabolała i wklepał mi bana na godzinę. za co ? za stwierdzenie ?  za wyrażenie opinii ? 
z resztą jak można dawać admina osobie niekompetentnej i niezbyt gotowej do działania i wyłapywania graczy stwarzających zagrożenie na serverze. Pozatym ten człowiek 
banuje tylko i wyłącznie za kulturę, rozumiem ma do tego prawo, ale pierw musi dać ostrzeżenie w pierwszym dniu gdy ktoś coś "przeskrobie", drugim etapem jest kick, 
który powoduje, że gracz się relaksuje i na pewno tego wykroczenia w postaci wyzwisk i słów ordynarnych nie zrobi z uwagi na to, że wie o tym że po kicku jest co ? oczywiście
BAN, który uskutecznia to, że kick nie pomógł a ja dostaje mute za słowo rzucone na wiatr, a pozniej ban za to ze uwazalem iz chłopak ma zaburzenia osobowości ?
troche to śmieszne, że chłopak zamiast dbać o server to wprowadza reżim jak za czasów stalinowskich. Przecież to jest gra ludzie chcą się wyluzować, czasami rzucić jakieś słowo
na odczepnego. Przecież nie jesteśmy w mieście i nie rzucamy kolokwializmami do pani w sklepie nie prawdaż ? Nie chce żeby ktoś go ukarał, chce tylko żeby administrator był surowy 
wtedy kiedy tego się wymaga, a nie wtedy kiedy chce, lub gdy nie polubił gracza, pozatym admin na non-steamie ? znajomość amx? moim zdaniem w jego przypadku 4 :d 
pozdrawiam Jakub.

Dowód (rozpisane demko/ss):
https://1shot2kill.pl/topic/31170-skarga/

1. Dostałeś mute, po którym zacząłeś spamować mi u@ tekstami o zaburzeniach osobowości.
2. Na początku dostawałeś kicki, po których wchodzileś i wyzywałeś, bo "straciłeś perk. Jak dałem bana, to zanim cie wywalilo z serwera wyrzuciłeś z siebie kilkanaście wyzwisk w strone admina.
3. Notorycznie obrażasz innych graczy przez mikro, kicki i krótkie bany nie dają efektów, nie zmieniasz swojego zachowania.
4. Każde twoje niestosowne zachowanie będę karał jeszcze bardziej, choćby za to, że po banie czy kicku wyzywasz mnie od ciot i innych.

https://1shot2kill.pl/topic/31170-skarga/#findComment-237285

hahaha chłopaku po pierwsze to mówimy o sprawie na cs_office , po drugie nie masz teraz usprawiedliwienia to wygrzebujesz brudy i dlatego tacy ludzie nie powinni mieć dostępu do konsoli AMX, bo 

szczerze nie masz pojęcia o niczym, nie masz dystansu, po prostu jesteś moim zdaniem : ) zakompleksiony : ) pozdrawiam, a i jeszcze jedno, to że długo grasz nie daje Ci ulg i immunitetów pamiętaj : ) 

a to, że mi wygrzebiesz jakiś brud, szczerze ? nie interesuje mnie to, pozatym powinieneś dostać range " człowiek savoir vivre " bo chyba w twojej myśli siedzimy przy stole u babci krysi haha :D 

zewrzyj misiu to będzie lżej, a nie przyjmujesz wszystko na klate jak robocop ^^ to tylko gra 

https://1shot2kill.pl/topic/31170-skarga/#findComment-237287

Pozwolę sobie zabrać  tutaj głos. Stormy... Kultury przez mikrofon to Ty nie masz i jesteś skłonny do wyzywania ludzi co zgłaszał mi sepa na u@ jak nie miał jeszcze admina. Ja staram się być dla was łagodny dlatego nie wyciągałem tak szybko wobec Ciebie konsekwencji ale czekałem aż przegniesz pałe.  Sepa pełniąc obowiązki admina w tym przypadku zrobił to co do niego należy . I ja osobiście za teks " zaburzenie osobowości" dałbym trochę dłużej niż godzinę ;) Ale tutaj nich decyduje góra o tej sytuacji. Skoro to tylko gra to przestań wyzywać innych jak Cię zabiją.. toć to tylko gra a wkurzasz się jakby Ci zabawkę zabrali .

https://1shot2kill.pl/topic/31170-skarga/#findComment-237293

WŁAŚNIE BINGO ! bo to gra, a co mam wyładowywać swój pozwolne nazwać to surowo bo mam dystans i jestem skłonny do samokrytyki "upośledony temperament" to co mam wychodzić na ulice i bić gości ? 

dlatego wchodze w gierkę i sie wyżywam, owszem masz racje wyzywałem ludzi, ale w większości przekleństwa rzucałem na wiatr, tak rozumiem zaraz napiszesz, że kulturę trzeba zachowywać, ale ja jestem zwykłym gostkiem który w kantera cisnie długi długi czas i pamiętam jeszcze czasy gdzie admini na ns to byli ludzie którzy wiedzieli co jest 5 w temacie i nigdy nie podejmowali pochopnych decyzji i nie uprzykrzali życia graczom gdzie jak wiesz w sumie moze nie gram tu długo, ale sobie witam na server i ludzie wiedzą, że wulgaryzm z mojej strony jest jak dzień dobry :), ale też Januszu dzięki, że sie wypowiedziałeś nie schlebiam lecz szanuje, że nie jest to intelektualna szermierka, pozatym nie chce tu nikogo obwiniać, ale denerwuje mnie to gdy chłopczyk dostaje admina i sie rozbestwia u know what i mean ;d

https://1shot2kill.pl/topic/31170-skarga/#findComment-237296

Powiem krótko. Tu nie chodzi o dystans tylko jednych coś śmieszy a drugich nie a jeżeli uważasz obrażanie kogoś za coś śmiesznego to sorry ale to nie tutaj. Na serwerze tak samo obowiązuje kultura i to się nie zmieni, bo grają tutaj osoby poniżej 16 lat i spędzają tutaj sporo godzin i nie oszukujmy się wyłapią jakieś teksty lub beda k*** używać jako przecinków a dlaczego ? Bo lata ktoś na serwie i rzuca pierdołami. Jak chcesz tak kogoś wyzywać czy gadać to zawołaj kolegów na ts'a na prywatny kanał i tam możesz wyzywać ile chcesz ale nie na serwerze.

https://1shot2kill.pl/topic/31170-skarga/#findComment-237439

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...