Pypu Opublikowano 14 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 siemka może nie jest to moja sprawa itd. ale dowiedziałem się takie coś jak bad dla livii ona nie może wejść na forum ponieważ zostało jej nawet one zbanowane na IP forum i nie ma jak się odwołać od bana tego co wiem ban poszedł razem z Stalkers ok ban ok ale dlaczego i jakim prawem na forum przeczytałem dla pewności regulamin serwerowni i nic nie ma o możliwości takiego bana proszę o wyjaśnienie tego. Dla mnie już to jest kurwa śmieszne na prawdę. Proszę o wypowiedź co do tego tematu H@ serwerowni różnych oraz samego założyciela serwerowni. Przepraszam za przekleństwo ale jak mus to mus. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/30726-ban-livia/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian. Opublikowano 14 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Temat zapewne trafi do kosza,bo raz że napisany jest bez wzoru,a dwa że ciężko zrozumieć tą całą wypowiedź,lecz ja Ci udzielę odpowiedzi. Gracz "Livia Truskawka Mariola" otrzymał bana za granie na nicku innej osoby.Punkt regulaminu który mówi o takim przypadku masz tutaj: "4.6 Jedno konto przysługuje na 1 gracza. Zakaz gry więcej niż 1 osoby na danym nicku. Wykryte może skutkować długotrwałym banem." Żeby nie było polecam przeczytać Regulamin ponownie i ze zrozumieniem.Dany punkt znajduje się w kategorii 4. Inne. Dodatkowo zapraszam Cię do tematu samej skargi który znajduje się Tutaj zapoznaj się z nim i będziesz wiedział więcej. A tutaj podeślę Ci link do amxbansa w którym to ban widnieje O Tutaj (Kliknij w to) A teraz kilka spraw do Ciebie: 1. Przy wypowiedziach na forum zachowaj kulturę. 2. To jest sieć serwerów,a nie serwerownia. 3. Czytaj ze zrozumieniem. 4. Head Admini mają lepsze rzeczy do roboty niż udzielanie się tutaj. 5. Założyciel sieci też ma lepsze rzeczy do roboty. Mam nadzieję że przeczytasz ten post ze zrozumieniem i będziesz wiedział trochę więcej o samym banie. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/30726-ban-livia/#findComment-234384 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi