Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Twój Nick: STATE LOCATED IN PALESTINE

Nick gracza/admina na którego jest skarga/pochwała: hant

treść: poniżej

dowody(w przypadku skargi): rozgrywka właśnie trwa, demo właśnie się nagrywa - po dacie posta będzie później można je pobrać z bazy dem.

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ 1shot2kill.pl
[AMXBans] Powod: 'Resp TT do 1:40'
[AMXBans] Dlugosc bana: '5 minut'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:2562317'
[AMXBans] Twoje IP: '89.64.59.57'
[AMXBans] ===============================================

Runda się rozpoczęła, być może nie od razu ruszyłem z respa, bo byłem na kompie zajęty czym innym. Ale jak tylko wróciłem do gry natychmiast podbiegłem pod trupa od respa TT.
Tam już CT na pełnym raszu zmasakrowało jakiegoś gościa i wiadomo było, że mam przed sobą hordę napaleńców. Będąc pod samym wejściem do trupa rzuciłem do środka dwa flashe i natychmiast wycofałem się do respa. Dzieki tym flasheom miałem trochę czasu by zdąrzyć uciec na górę respa. Zdąrzyłem wbiec na górę i z góry  była walka na DEAGLE z hant'em, który jako pierwszy wyskoczył z trupa. Nie udało mi się go zabić, więc zacząłem uciekać głębiej w resp i wskoczyłem na murek z którego zeskakuje się do ciemni. Hant oczywiście za mną biegł. Wyskoczył zza murka i dostał z AWP - padł jak kawka. Już miałem biec dalej widząc, że moi już tam BS'a mają i nagle debilny ban z "Resp TT".

Nie wiem ile hant ma lat, ale zachował się jak rozkapryszony dzieciak, który z zawiści, że został zlany zemścił się absurdalnym banem. Co innego jest, gdy ktoś kampi na respie po respawnie i się z niego nie rusza, a co innego jest, gdy przed 1:40 czasu rundy był już pod trupem podjął tam walkę defensywną granatami przed szturmem CT i dla swojego bezpieczeństwa uciekł z powrotem na respa. Czy hantowi wydaje się, że w takiej sytuacji powinienem zostać pod trupem i wystawić się im do zabicia zamiast przed nimi uciekać? Co to za logika, w której raszujący CT sami swoją grą wymuszają, sytuację w której TT nie jest w stanie wejść do trupa, a potem gdy z powodu tego muszą ratować się ucieczką, SPOD TRUPA, traktowani są jak kamperzy z respa? Nie wiem co trzeba mieć za brudel w głowie, żeby w takiej sytuacji, BĘDĄC SAMEMU JEJ UCZESTNIKIEM,  dawać bana za Resp TT. Ogarnijcie tego małolata proszę.

Tutaj podgląd całej rundy w formie klipu wideo.

https://streamable.com/tmxc8

https://streamable.com/tmxc8

Edytowane przez STATE
https://1shot2kill.pl/topic/30641-skarga-hant/

59 minut temu, STATE napisał:

Tam już CT na pełnym raszu zmasakrowało jakiegoś gościa i wiadomo było, że mam przed sobą hordę napaleńców.

Jak ktoś jest ciekaw tej hordy napaleńców to HLTV. Maksymalnie 2 osoby, z czego jedna poleciała do dolnego.

Godzinę temu, STATE napisał:

Dzieki tym flasheom miałem trochę czasu by zdąrzyć uciec na górę respa. Zdąrzyłem wbiec na górę i z góry  była walka na DEAGLE z hant'em, który jako pierwszy wyskoczył z trupa. Nie udało mi się go zabić, więc zacząłem uciekać głębiej w resp i wskoczyłem na murek z którego zeskakuje się do ciemni. Hant oczywiście za mną biegł. Wyskoczył zza murka i dostał z AWP - padł jak kawka. Już miałem biec dalej widząc, że moi już tam BS'a mają i nagle debilny ban z "Resp TT".

W wycofaniu się rozumiem takie coś: lece na pełnym gazie, jeszcze ewentualnie na podwójnym skoku sprawdzam czy nie robi mi szybko pleców i ide na długą albo środek.
Ty wycofywałeś, zatrzymałeś się jeszcze celując awką, choć był smoke i mogłeś lekko 'uciekać'. Tam, gdzie stałeś zabijając go to był resp i tyle. Hant wybiegając z trupa widzi Ciebie przy respię z awką, goni Cie, a Ty go zabijasz typowo przy respowaniu się.

https://1shot2kill.pl/topic/30641-skarga-hant/#findComment-233819

Cytat

Jak ktoś jest ciekaw tej hordy napaleńców to HLTV. Maksymalnie 2 osoby, z czego jedna poleciała do dolnego.

LOL haha A skąd ja mam to wiedzieć ilu ich tam jest? Uzywam najzwyczajniejszej przenośni. Chyba skończyłeś podstawówkę, więc powinieneś potrafić wyłapać w tekście metaforę? Tym zdaniem chciałem tylko oddać tę prawdę, że w zaistniałej sytuacji jestem  w potrzasku, na co dodatkowo wskazywał radar, bo pokazywał, że nikt od dolnego trupa nie idzie mi z pomocą. Serio poziom polskiej edukacji jest dzisiaj aż tak niski?

Cytat

W wycofaniu się rozumiem takie coś: lece na pełnym gazie, jeszcze ewentualnie na podwójnym skoku sprawdzam czy nie robi mi szybko pleców i ide na długą albo środek.
Ty wycofywałeś, zatrzymałeś się jeszcze celując awką, choć był smoke i mogłeś lekko 'uciekać'. Tam, gdzie stałeś zabijając go to był resp i tyle. Hant wybiegając z trupa widzi Ciebie przy respię z awką, goni Cie, a Ty go zabijasz typowo przy respowaniu się.

Człowieku ty jesteś opętany. Wiedząc, że ze mną wyskoczył hant, z którym podjąłem walkę na DEAGLE i który wiem, że może na górę wskoczyć podwójnym skokiem więc będzie znacznie szybciej za mną, niż gdyby nie miał VIP-a, miałem kompletnie to pominać? Ja nie wiem co masz na myśli wypisując podobne brednie typu "ewentualnie na podwójnym skoku sprawdzam czy nie robi mi szybko pleców". Po co mam sprawdzać, przecież to oczywiste na 80%, że chce dokończyć robotę.  Rysujesz jakieś kretyńskie scenariusze byle tylko pasowały pod twoje chore wyobrażenie, że niby ze mną byłow tej akcji coś nie tak, skoro nie zagrałem wg. twoich wytycznych. No co to za bełkot jest?

Gdybym  nie rzucił tych dwóch flashy do trupa hant by wybiegł i z łatwością by mnie zabił. Być może nawet ktoś inny również razem z nim, bo jak zauważyłeś jedna poleciała do dolnego. Myślę, że właśnie dlatego poleciała do dolnego, bo obroniłem się przed nimi flashami. Gdybym tego nie zrobił jest wysokie prawdopodobieństwo, że wybeigłby z hantem przed trupa. Ale skoro był oslepiony, to nie chciał ryzykować i poszedł w bezpieczniejsze miejsce.

Tam gdzie go zabijam był oczywiście resp, ale cóż innego mialo być geniuszu, skoro inna droga ucieczki była niedostępna, a ta którą wybrałem była jedyna? Zastanawiasz się wogóle nad tym, co wypisujesz? O 1:40 byłem już na gali przed trupem i fartownie ZDOBYŁEM FRAGA na kolesiu w dymie.  To jest BRAŁEM UDZIAŁ W AKCJI. Natychmiast, nie wycofywając się, a kontynuując to, czego kontynuowanie do mnie w takim momencie należało, biegłem dalej przed siebie w stornę trupa. Więc nie mów mi człowieku, że to był jakiś Resp TT, bo nie był. Nie jest moją winą, że CT przypuściło taki atak, że w zasadzie aby się przed nimi obronić jedyną próbą ucieczki jest wycofanie się sprzed trupa na respa. Jakże w takiej sytuacji miałbym się o danym czasie na nim nie znaleźc? A może po prostu napisz wprost, że wg. ciebie powinienem dać się tam zabić. Istotą jest to, że moja obecność na respie nie wynikała z tego, że siedziałem na nim od początku rundy, a z obiektywnych przesłanek, które wymusiła konkretna taktyka kilku CT. 

Jeśli chcesz się podlizywać adminom, to znajdź inny sposób, bo być może swoimi absurdalnymi uwagami równie skutecznie się temu, czy tamtemu adminowi podliżesz, ale niestety jednoczesnie robisz z siebie  nie dość bystrego gościa. 

Nawet po tym jak zabiłem hanta, nie siedziałem na respie tlyko dalej kontynuowałem atak.

za******a logika. Przypuścić atak i tym samym zablokować tt wejście do trupa, a gdy z powodu tego jedyną drogą ucieczki dla TT jest powrót na respa, wykorzystać to ze się jest adminem i dać im bana, bo po 1:40 są na respie. Genialne!! Jakie to bystre!

Edytowane przez STATE
https://1shot2kill.pl/topic/30641-skarga-hant/#findComment-233821

10 minut temu, STATE napisał:

LOL haha A skąd ja mam to wiedzieć ilu ich tam jest? Uzywam najzwyczajniejszej przenośni. Chyba skończyłeś podstawówkę, więc powinieneś potrafić wyłapać w tekście metaforę? Tym zdaniem chciałem tylko oddać tę prawdę, że w zaistniałej sytuacji jestem  w potrzasku, na co dodatkowo wskazywał radar, bo pokazywał, że nikt od dolnego trupa nie idzie mi z pomocą. Serio poziom polskiej edukacji jest dzisiaj aż tak niski?

Skończyłem na przedszkolu :(

10 minut temu, STATE napisał:

Człowieku ty jesteś opętany. Wiedząc, że ze mną wyskoczył hant, z którym podjąłem walkę na DEAGLE 

Sprawdziłeś awką trupa z RESPA, no akurat wyskoczył Hant. Sam fakt - jesteś na respie. Postaw się w miejscu Hanta - widzi Cię na respie stojącego. Walkę mierną, po tym jak go mogłeś ściagnąć awką ale nie trafiłeś. Poleciałbyś szybciej.

14 minut temu, STATE napisał:

Ja nie wiem co masz na myśli wypisując podobne brednie typu "ewentualnie na podwójnym skoku sprawdzam czy nie robi mi szybko pleców". Po co mam sprawdzać, przecież to oczywiste na 80%, że chce dokończyć robotę.  Rysujesz jakieś kretyńskie scenariusze byle tylko pasowały pod twoje chore wyobrażenie, że niby ze mną byłow tej akcji coś nie tak, skoro nie zagrałem wg. twoich wytycznych. No co to za bełkot jest?

Dałem przykład jak się wycofać/ucieknąć spod presji nie podważając regulaminu.

15 minut temu, STATE napisał:

Gdybym  nie rzucił tych dwóch flashy do trupa hant by wybiegł i z łatwością by mnie zabił. Być może nawet ktoś inny również razem z nim, bo jak zauważyłeś jedna poleciała do dolnego. Myślę, że właśnie dlatego poleciała do dolnego, bo obroniłem się przed nimi flashami. Gdybym tego nie zrobił jest wysokie prawdopodobieństwo, że wybeigłby z hantem przed trupa. Ale skoro był oslepiony, to nie chciał ryzykować i poszedł w bezpieczniejsze miejsce.

Gdybać może każdy. Równie dobrze mogłeś zabić 5 osób. Skup się na faktach. Były 2 osoby, z czego w momencie Twojego rzucania fleszy jedna z nich już praktycznie była w dolnym xD

20 minut temu, STATE napisał:

Tam gdzie go zabijam był oczywiście resp

Sam przyznałeś.

22 minuty temu, STATE napisał:

Tam gdzie go zabijam był oczywiście resp, ale cóż innego mialo być geniuszu, skoro inna droga ucieczki była niedostępna, a ta którą wybrałem była jedyna? Zastanawiasz się wogóle nad tym, co wypisujesz? O 1:40 byłem już na gali przed trupem i fartownie ZDOBYŁEM FRAGA na kolesiu w dymie.  To jest BRAŁEM UDZIAŁ W AKCJI. Natychmiast, nie wycofywając się, a kontynuując to, czego kontynuowanie do mnie w takim momencie należało, biegłem dalej przed siebie w stornę trupa. Więc nie mów mi człowieku, że to był jakiś Resp TT, bo nie był. Nie jest moją winą, że CT przypuściło taki atak, że w zasadzie aby się przed nimi obronić jedyną próbą ucieczki jest wycofanie się sprzed trupa na respa. Jakże w takiej sytuacji miałbym się o danym czasie na nim nie znaleźc? A może po prostu napisz wprost, że wg. ciebie powinienem dać się tam zabić. Istotą jest to, że moja obecność na respie nie wynikała z tego, że siedziałem na nim od początku rundy, a z obiektywnych przesłanek, które wymusiła konkretna taktyka kilku CT. 

Jeśli chcesz się podlizywać adminom, to znajdź inny sposób, bo być może swoimi absurdalnymi uwagami równie skutecznie się temu, czy tamtemu adminowi podliżesz, ale niestety jednoczesnie robisz z siebie  nie dość bystrego gościa. 

Nie wiem jak Ci to mam prościej jeszcze wytłumaczyć, a nawet mi się nie chce. Ide się podlizać, bez odbioru xd

https://1shot2kill.pl/topic/30641-skarga-hant/#findComment-233825

A więc jednak. Brniesz w swoja alogiczną kompromitację dalej. Nawet nie czytalem twoich wypocin. Zwyczajnie mi cię żal.

Do adminów.. Liczę, że przekażecie zarówno hant'owi jak i innym adminom, żeby powód Resp TT był stosowany i traktowany jako bezczelna kampa od początku rundy, a nie obecnośc na nim wynikająca z udziału w akcji. O 1:40 byłem już pod trupem, nie na respie, więc trudno stwierdzać na tej podstawie że nie przestrzegalem regulaminu.

I mam także nadzieję, że nie będziecie się sugerowac opinią kogoś, kto metafory odczytuje dosłownie, a potem jeszcze w stosunku do nich kontrargumentuje. 

https://1shot2kill.pl/topic/30641-skarga-hant/#findComment-233826

Obejrzałem filmik który podałeś. Stałeś na respie wycelowany w hanta, a tam nie powinno Cię być. Na respiue możesz przebywać jedynie gdy paka tam leży. Co do drogi ucieczki, mogłeś uciec na zielone, na długą, ale zostałeś i się wcelowales na respie. Miałeś szansę uciec, ale jej nie wykorzystałeś. Następnym razem zamiast czekać na respie na killa, to uciekaj z niego :) Ban słuszny.

https://1shot2kill.pl/topic/30641-skarga-hant/#findComment-233848

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...