Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: !Mat3o.^
Imię: Mateusz
Jakich programów używasz do grafiki?: Photoshop cs6 / Gimp / 3dmax
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: To już różnie nie chce oszukiwać ani nic z tych rzeczy :/ Jestem przy Lapku to na forum także.
Opisz siebie: Mam na imię Mateusz i liczę sobie już 19 lata. Jak na swój wiek do dziś uważam Siebie za pogodną, szczerą i miłą osobę mającą swój świat i swoje kredki. Pochodzę z woj. Wielkopolskiego, a dokładniej miasta Poznań. Na co dzień pracuję jako praktykant na ostatnim roku kierunku monter zabudów i robót wykończeniowych. Interesuję się sportem - bieg, rollerblade, siłownia; to mój codzienny obowiązek. Po za sportem również mam swoją pasję, którą jest grafika oraz motoryzacja. Jestem osobą sumienną, lojalną, pracowitą i bezkonfliktową. Cenię sobie ład i porządek w życiu codziennym, ponieważ w bałaganie nie potrafię się skupić. Moją mocną stroną jest pracowitość i punktualność. Zawsze staram się dać z Siebie 200% oraz wypełniam swoje obowiązki sumiennie i należycie. Zawsze można na mnie liczyć i jeżeli czegoś potrzeba, służę pomocą. Cechuje mnie także wysoka kultura osobista i podejście do danej sprawy, w której staram się działać bezkonfliktowo. Znam zasady ortografii i interpunkcji, więc z wypowiadaniem się nie mam problemów. W sumie wiem, że pisząc podanie powinno pokazywać się swoje dobre strony, ale również chciałbym opisać i te złe, ponieważ jestem tylko człowiekiem, a jak to on zawsze ma swoje za uszami. Pierwszą najważniejszą dla mnie wadą jest zazdrość, potrafię być zazdrosny o wiele aspektów i czynników, aczkolwiek nigdy nie byłbym zazdrosny o człowieka - bardziej o to, co posiada. Zaznając spokoju duchowego czasem uwielbiam przyjmować krytykę - uznaję to za wadę, ponieważ nie potrafię dostrzegać porażek, a czasem naprawdę są one dużo cięższe niż pochwały. Mówiąc wprost jestem również nieśmiałą osobą, zawsze lubiłem stać w cieniu i robić to co do mnie należy. Na forum jestem codziennie i przesiaduję po 3-4 godziny dziennie. Po za forum również można się ze mną skontaktować przez komunikator Gadu-Gadu, Facebook jak i TeamSpeak3. 
Dlaczego akurat Ty?: Swoje podanie na Grafika składam nie ze względu na kolor, lecz na rangę. Dlaczego rangę? Dziwnie to brzmi, to fakt. Przyjmując do wiadomości, jest to poważne stanowisko, a na jej miejsce są przyjmowane osoby zaufane, posiadające doświadczenie i wiedzę. 
Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?:5
Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3):

eJRpBDp.png

4CdsbIC.png

hpDcsdI.png

Vqowc23.png

Kontakt:

https://1shot2kill.pl/topic/30402-grafik-mat3o/

32 minuty temu, Mateo. napisał:

Przyjmując do wiadomości, jest to poważne stanowisko, a na jej miejsce są przyjmowane osoby zaufane, posiadające doświadczenie i wiedzę. 

No właśnie. Zarejestrowałeś się już dawno temu, ale aktywny jesteś dopiero od wczoraj. Wykonałeś zaledwie 2 grafiki do zleceń. Póki co jeszcze nie zdążyliśmy Ciebie poznać, żeby wyrobić sobie opinie na twój temat.

Obecnie jest jeszcze za wcześnie, żeby myśleć o randze. Pokaż na co Ciebie stać, dodając więcej swoich prac, oraz wykonując więcej zleceń (wiem, że obecnie jest ich mało, więc albo poczekasz na więcej, albo sam spróbujesz zachęcić jakoś ludzi do ich pisania).

Podanie odrzucam, a jak Ci naprawdę zależy na randze nie kolorku, to w najbliższym czasie udowodnisz to ;) 

https://1shot2kill.pl/topic/30402-grafik-mat3o/#findComment-232063

Twoje podanie zostało odrzucone!

Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
https://1shot2kill.pl/topic/30402-grafik-mat3o/#findComment-232064

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...