Puchaty Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 (edytowane) Playerunknow's Battlegrounds - gra która zyskała miliony graczy na całym świecie. Dość realistyczna gra z gatunku battle royale, która ma ogrom fanów i graczy. Nie wszyscy mogą w nią grać, głównie z dwóch powodów, albo nie mają pieniędzy na nią, lub ich komputery są za słabe. A co jeśli jest możliwość kupienia PUBG'a duuużo taniej, który pójdzie na nowszych komputerach, jak i tych starych. Czy to możliwe? Otóż przedstawiam Wam grę o nazwie Rules of Survival. Zaciekawiony tym tytułem, postanowiłem kupić grę na steam, żeby zobaczyć czy gra jest warta swojej ceny i mojego czasu. Otóż po pobraniu gry, która waży niecałe 2GB, oraz update'a ważącego 700mb i uruchomieniu pierwszego meczu, byłem pozytywnie zaskoczony. Gra fajnie wygląda, duża mapa, dużo broni, dodatków do broni, ciekawe pojazdy itp. itd. Po wejściu do głównego menu możemy kupić ubrania dla swojej postaci za monety, które dostajemy za granie meczy, a uwierzcie mi, że monety z jednego meczu lecą w dużej ilości. Możemy również odebrać nagrody za kupienie gry takie jak, darmowe ubranie jakieś tickety i jakieś inne drobne upominki, no ogólnie gra na pierwszy rzut oka nie przypomina PUBG'a. Jednak wystarczy odpalić sobie mecz. Mapa, którą włączamy pod klawiszem M, jest podobnie zrobiona co w wyżej wymienionym tytule. Postać podobnie się porusza, identyczna animacja lądowania po wyskoczeniu z samolotu, identyczna animacja lądowania na ziemi po wyskoku z okna, nawet niektóre budynki są takie same jak w PUBG. Co prawda gra może graficznie nie jest świetna, ale jak na 10.99zł to gra jest bardzo dobra. Obecnie mam przegrane w nią siedem godzin i jestem bardzo zadowolony zakupem, zachęcam do kupna gry, ponieważ warto. Teraz tak w skrócie wymienię plusy i minusy.Plusy: + Bardzo niska cena + Grafika też nie jest najgorsza + Kilka trybów rozgrywki, takie jak: Ranked, Death Race (PvP samochodami), Blitzkrieg (Nie wiem co to za tryb i o co w nim chodzi, ponieważ go nie odpalałem jeszcze) + Do wyboru dwie mapy: Ghilie - Mapa podobna do pierwszej mapy PUBG'a, a druga to Fearless Fiord - Mapa, która jest większa od tej pierwszej i maksymalna liczba graczy podczas jednej rozgrywki na tej mapie to 250. + Można grać Solo, Duo, oraz Oddziały + Na mecz trzeba czekać mniej, więcej minutę + Dużo fajnych upominków możemy otrzymać, za dzienne logowania + Hełmy, kamizelki, oraz plecaki są tak samo 3 poziomowe, jak PUBG + Różnorodność broni, oraz dużo dodatków do broni + Jest również wersja mobilnaMinusy: - Czasem buguje się bieg i postać biegnie tak jakbyśmy nie trzymali shifta podczas biegu, ale wystarczy podskoczyć, lub podnieść jakiś item - Występują w małej ilości cheaterzy, ale bez obaw. Nie mają za dużo w głowie i nie potrafią wykorzystywać cheatów - Brak polskiego języka - Brak możliwości normalnego wyłączenia gry, zostaje nam do wyboru skrót Alt + F4, lub zamknięcie przez menedżer zadań. No chyba, że jestem ciemny i nie widzę przycisku w menu o nazwie Exit. Poniżej kilka screenów z gry.https://store.steamp....com/app/788260 - Łapcie link do gry w serwisie steam. Edytowane 19 Sierpnia 2018 przez Puchaty TTJek , Kaxoli , selfie i 1 inny 2 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/29610-pubg-za-10z%C5%82/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaxoli Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Bardzo Ciekawe Czekam na więcej, mam nadzieję że coś jeszcze się pojawi z twojej strony Puchaty 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/29610-pubg-za-10z%C5%82/#findComment-226435 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi