shoxik Posted August 8, 2018 Report Share Posted August 8, 2018 (edited) Nick: shoxik Imię:Adrian Wiek: 16 Steam ID: STEAM_1:0:277871474 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 5-7h Opisz siebię: Co by tutaj dużo mówić na imię mi Adrian, lat mam 16. Interesuje mnie motoryzacja , siłownia i komputery. Lubię grać w gry komputerowe , chodzić na siłownię od czasu do czasu pojeździć na rowerze. Dlaczego akurat Ty?: Uważam że brakuje do tego osób bo teraz darken zrezygnował więc są 2 osoby UBT cs 1.6, więc trzecia pomocna ręka się przyda. Czy miałeś styczność z Amxbans?: Tak 2 razy. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Znam się na tym, wiem za co zbanować, za co odbanować. Czy grałeś kiedyś na cheatach?(jeśli tak to jakie)?: Tak AIM , SH , WH , No recoil , No flash. Kontakt: Steam / GG / PW na Forum! Edited August 8, 2018 by shoxik L3G3ND4 and Kubusiek 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
selfie Posted August 8, 2018 Report Share Posted August 8, 2018 Rekrutacja zamknięta spróbuj jak będzie otwarta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts