Kamil :3 Posted August 6, 2018 Report Share Posted August 6, 2018 (edited) Twój nick z gry: Kamil :3 Twoje imię: Kamil Wiek: 16 Czy posiadasz STEAM (jak posiadasz link do steamcommunity): https://steamcommunity.com/profiles/76561198242354060/ Link do Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/Kamil %3A3/80.72.42.126:27015/ Staż w Counter-Strike 1.6: 2-3 lata Zakres wiedzy o amxx ( od 1 do 10 ): 6 Jak długo grasz na serwerach typu Jailbreak?: Dość długo :P Czy miałeś kiedyś admina na innych serwerach: Tak Czy posiadasz sprawny mikrofon: Tak Czy posiadasz mutacje: Tak W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Usłyszałem na serwerku bb o tym jb że fajny i jestem edit tak w polowie zmieniam bo ucina mi zdania Edited August 6, 2018 by Kamil :3 Usuwa zdania samo nie wiem czemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubusiek Posted August 6, 2018 Report Share Posted August 6, 2018 (edited) Nie - częste błędy po CT +/- GT - grasz nieregularnie Edited August 6, 2018 by Kubusiek Kamil :3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raynie Posted August 6, 2018 Report Share Posted August 6, 2018 Twoja aktywność na serwerze jest dobra. Zauważyłem, że jesteś często po stronie klawiszy, jednak popełniasz mnóstwo błędów. Często wybuchasz złością, przeklinasz, a to jest nieodpowiednie zachowanie. Podanie napisane niestarannie (piszesz kolorem standardowym, a w połowie zmieniasz na zielony, zbyt ładnie to nie wygląda). Na ten moment jestem zdecydowanie na nie. Kamil :3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoxik Posted August 6, 2018 Report Share Posted August 6, 2018 Okres Próbny + W Ct często I coś tam potrafisz. - Troszkę błędów popełniasz - Kultura tak trochę do poprawy Kamil :3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomczoog Posted August 7, 2018 Report Share Posted August 7, 2018 Szczerze nie wiem zbytnio jak się zachowujesz bo miałem urlop więc pokieruje się samymi opiniami użytkowników 2 na nie 1 okres próbny Niestety odrzucam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomczoog Posted August 7, 2018 Report Share Posted August 7, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts