Exc Posted August 4, 2018 Report Share Posted August 4, 2018 Siemano wszystkim Zacząłem u was pojawiać się często i gęsto przez ostatni tydzień więc chyba wypadało by się przedstawić :v , Mam na imię Bartek dom w którym się wychowałem jest w Chojnicach lecz mieszkam w Belgii ( Szczęśliwie przyjeżdżam obejrzeć stare mordy i zagrać w noge jak to kiedyś graliśmy ) Gram na waszym serwerze ZM i to naprawdę gęsto bo już top 3 w przeciągu 5 dni xdd nie wiem jak ale jakoś się udało xD . Poznałem tu już jakieś ciekawe mordki ( Pozdro BO$$ MHM DarkBonzai Vakson oraz Laura ;d i inne osoby których zapomniałem tu wymienić ) Celuje w bycie adminem na ZM bo z rana lub wieczora rzadko gra jakiś admin i moje uszy krwawią póki nie wpisze komendy /mute lub krew mnie zalewa jak widzę jak zombie współpracuje z humanem . Moje hobby to piłka nożna granie w gry ;p Wcześniej posiadałem już swoją sieć z 3 serwerami z czego pamiętam że 1 to był COD 40001 lv ( Tsa większego się nie dało ) więc mam jakieś tam doświadczenie z komendami amx i zabawą w ftp ( Troszkę bawiłem się w pluginy ale podkręslę to TROSZKĘ ) Dobra za bardzo się rozpisałem jak na przywitanie czas zamknąć to - Witam serdecznie , i mam nadzieję że się spotkamy na serwerze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziekizawspolnelata Posted August 4, 2018 Report Share Posted August 4, 2018 Hej, zajrzyj koniecznie na najlepszy serwer tej sieci czyli dd2#2 nasze ip to 193.33.177.54:27176 Do zoba na serwerze! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted August 4, 2018 Report Share Posted August 4, 2018 Siemka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts