Jump to content

Exc
 Share

Recommended Posts

Siemano wszystkim :D Zacząłem u was pojawiać się często i gęsto przez ostatni tydzień więc chyba wypadało by się przedstawić :v , Mam na imię Bartek dom w którym się wychowałem jest w Chojnicach lecz mieszkam w Belgii ( Szczęśliwie przyjeżdżam obejrzeć stare mordy i zagrać w noge jak to kiedyś graliśmy ^^ ) Gram na waszym serwerze ZM i to naprawdę gęsto bo już top 3 w przeciągu 5 dni xdd nie wiem jak ale jakoś się udało xD . Poznałem tu już jakieś ciekawe mordki ( Pozdro BO$$ MHM DarkBonzai Vakson oraz Laura ;d i inne osoby których zapomniałem tu wymienić ) Celuje w bycie adminem na ZM bo z rana lub wieczora rzadko gra jakiś admin i moje uszy krwawią póki nie wpisze komendy /mute lub krew mnie zalewa jak widzę jak zombie współpracuje z humanem . Moje hobby to piłka nożna granie w gry ;p Wcześniej posiadałem już swoją sieć z 3 serwerami z czego pamiętam że 1 to był COD 40001 lv ( Tsa większego się nie dało :P ) więc mam jakieś tam doświadczenie z komendami amx i zabawą w ftp ( Troszkę bawiłem się w pluginy ale podkręslę to TROSZKĘ ) 

Dobra za bardzo się rozpisałem jak na przywitanie czas zamknąć to - Witam serdecznie , i mam nadzieję że się spotkamy na serwerze ;) 

• Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.