Frizuu Posted July 28, 2018 Report Share Posted July 28, 2018 Twój nick z gry: Freezy! Twoje imię: Adam Wiek: 15 Czy posiadasz STEAM (jak posiadasz link do steamcommunity): https://steamcommunity.com/id/freezyeasy Link do Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/Freezy%21/80.72.42.126:27015/ Staż w Counter-Strike 1.6: Długi, dokładnie już nie pamiętam :) Zakres wiedzy o amxx ( od 1 do 10 ): 9 może nawet 9,3 Jak długo grasz na serwerach typu Jailbreak?: Od samego początku mojej przygody z Counter-Strike'iem! Czy miałeś kiedyś admina na innych serwerach: Tak, miałem nawet tutaj :P Czy posiadasz sprawny mikrofon: Oczywiście! Czy posiadasz mutacje: Jestem słaby w rozpoznawaniu głosu. W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Normalnie. Kliknąłem Connect tak jak każdy gracz :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
raynie Posted July 28, 2018 Report Share Posted July 28, 2018 Freezy, ogarniasz moda, to jest pewne, aktywność Twoja jest całkiem dobra i przede wszystkim jesteś kulturalny. Posiadałeś już admina na tym serwerze, więc nie będzie problemu z opanowaniem strażnika. Raz na jakiś czas są z Tobą problemy (musisz zrobić wszystko, żeby nie wchodzić w konflikty), ale myślę, że się poprawisz. Z pewnością widać, że starasz się i dlatego jestem za okresem próbnym, powodzenia! Nie zmarnuj tego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maykie Posted July 29, 2018 Report Share Posted July 29, 2018 Zostajesz przyjęty, mam nadzieję, że kolejna funkcja (oprócz Redaktora i Admina aima) nie sprawi Ci problemu i dasz radę przegrać to 300 minut. Po rangę wiesz gdzie i po flagi również do Kubiego. Frizuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maykie Posted July 29, 2018 Report Share Posted July 29, 2018 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts