Ekscelencja. Posted July 28, 2018 Report Share Posted July 28, 2018 Witam, przedstawię państwu bugi na zm exp: -na armagedonie jestem survkiem a tu nagle nemek mi pakę rzuca , nie obraziłbym się gdybym stał się nemkiem ale bylem zwykłym zm . Chwilę pozniej patrze a tam smoke leży xd -w kampie sobie zm morduje jak codziennie a tu nagle buum flash na buzie leci -wybieram sobie broń patrze a tu można wszystkie za jednym razem wybrać (może to docelowo było zrobione) -wbijam sobie goldy a tu tragedia skina nie ma !!! teraz propozycje: -mam 500 ap wszystko fajnie wchodzę do kampy a tu nagle 400 ap patrze a lm kosztuje 12 ap przecież to za drogo !!! -nie opłaca się kampić ap nie chce dropić -zm bije wolniej z gold krową niż kiedyś z zwykłą Mam nadzieję że bugi zostaną naprawione a propozycje pozytywnie rozpatrzone miłego dnia życzy ekscelencja C3D0KS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rekkiuu Posted July 28, 2018 Report Share Posted July 28, 2018 Jestem , żeby poprawić te bugi - Był armageddon i MHM był survem , a ja nemkiem i dostałem pakę rzuciłem Mu i zamieniło go w zwykłe ZM -Każdy stracił No - recoila -Nie ma goldów , a jak się ma diamenty to jest tylko podpalanie -Na pladze było to samo co w punkcie 1 -Można zbugować bronie , czyli można nawet ich wziąść po 6 broni -Trochę drogo te lm i mało HP na LM'ach Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted July 28, 2018 Report Share Posted July 28, 2018 (edited) Sprawdźcie jak teraz, w razie problemów piszcie w temacie będę ogarniał bugi na bieżąco. edit. A co do modeli, są celowo wyłączone. Bonusy od poziomów - gold/diament nadal działają. Edited July 28, 2018 by ♛ NEQU ♛ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts