✬✭Lert✭✬ Posted July 25, 2018 Report Share Posted July 25, 2018 Rewolwerowiec jest mocną klasą której w większości wystarczy 1 strzał by kogoś zabić ( zwłaszcza po awansie jak ma 2x większy dmg ) według mnie jest bardzo przesadzona więc miałbym propozycje aby zabrać ten rewolwer i dmg zostawić samego deagla i zrobić szanse na natychmiastowe zabicie 1/5 na zwykłym 1/4 na zawodowym 1/3 1/2 z balansowało by go to mocno w stosunku jak np. do snipera który musi się postarać by z małym lvlem kogoś zabić __________________________________________________________________________________________________________________________________ obecnie w opisie zawodowego snipera jest - gdy kuca z AWP jego widzialność spada do 25% / nie jest to prawda ( 80% widoczności mamy ) jak również fakt że zwykły sniper ma w opisie 65% widoczności ( wo gule jej nie ma chyba ) prosiłbym o zmiany w opisie lub ulepszenie niewidzialności do tego stopnia jak jest w opisie tych klas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pazula Posted July 25, 2018 Report Share Posted July 25, 2018 zgadzam si w sprawie rewolwerowca, gdyż ona jest z byt mocna względem innych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukashek Posted July 26, 2018 Report Share Posted July 26, 2018 Teka zaczął grać rewolwerowcem i już jest płacz... Sysol 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sysol Posted July 26, 2018 Report Share Posted July 26, 2018 @ukashek Niestety tak to działa hahahaha ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✬✭Lert✭✬ Posted July 26, 2018 Author Report Share Posted July 26, 2018 (edited) 11 godzin temu, ukashek napisał: Teka zaczął grać rewolwerowcem i już jest płacz... Teka wnerwia każdą klasą najlepiej ustawić mu permanentnie hp na 1 i minus 100kondy to wtedy można by spróbować Edited July 26, 2018 by ✬✭Lert✭✬ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Person Posted July 26, 2018 Report Share Posted July 26, 2018 Rewolwerowiec jest bardzo dobrze skonstruowaną klasą, ponieważ nie dość, że posiada ograniczone ammo, to jeszcze trzeba posiadać dobre umiejętności gry Deaglem, żeby cokolwiek nią ugrać, a nie każdy to potrafi i właśnie dlatego ma podniesiony znacznie dmg. Jeśli chodzi o snajpera, to można rzucić okiem na tą klasę, choć myślę, że nie potrzebuję ona większych zmian. @Thomas zapraszam. Sysol and rolnikcsa 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoL2014 Posted July 26, 2018 Report Share Posted July 26, 2018 (edited) Apropo rewolwerowca to chciałbym tutaj bez zbędnych tematów zgłosić, że mam na nim jakiś bug. Czasami jak przeładuję to mi daje tylko 1 nabój. Też bardzo często jakoś z du*y mam 3-4 naboje. Nie wchodzą tutaj w gre jakieś perki, które mogły by to powodować. Ten bug wystepuje chyba jak probuje przeladowac digla majac 1 naboj. Edited July 26, 2018 by LoL2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lyn Posted July 26, 2018 Report Share Posted July 26, 2018 Rewolwerowiec wcale nie jest taki op bo ma 2 ammo w magazynku, jak kogoś zmissujesz to auto dead, poza tym obecnie rzadko kogo się zabija na 1 strzał, jeśli nie stoisz w bliskiej odległości od celu, według mnie klasa jest zbalansowana w idealny sposób. Sysol 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted July 31, 2018 Report Share Posted July 31, 2018 Widzę że doszliście do tego że rewolwerowie jest zbalansowany. Sniper bez zmian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted July 31, 2018 Report Share Posted July 31, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts