Śmieszek Posted July 25, 2018 Report Share Posted July 25, 2018 (edited) Nick: dziuraGG Wiek: 15 Mutacja: Tak Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://steamcommunity.com/profiles/76561198806134377/ GT będzie poprawione mam dużo czasu w wakacje Znajomość amxmodmenu: 7/10 W jaki sposób trafiłeś/łaś na nasz serwer?: Po Przez Base Build wszedłem sobie na forum i zobaczyłem więcej ciekawych trybów zainteresowały mnie głównie 3 serwery BaseBuild , only AWP oraz AIM serwer czasami również grywam na innych Dlaczego ty? (Proszę o sensowną wypowiedź): hymm dlaczego ja. ponieważ nie ma zbyt wielu adminów często jak ich nie ma to są jakieś dzieciaki z pierdzącymi mikrofonami utrudniają gre bo ciągle gadają oraz krzyczą równie często można na serwerze spotkać wiele haxów chciałbym pomóc w ich zwalczaniu Posiadasz działający mikrofon?: Tak Kontakt (GG / Steam): GG- 64827453 Steam- https://steamcommunity.com/profiles/76561198806134377/ NIE MAM CS 'A NA STEAM Steam ID: 76561198806134377 Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%?: Tak zapoznałem się lecz nie do końca je spełniam, ponieważ mam 15 lat ale to tylko liczba Edited July 25, 2018 by dziuraGG BlantomaN! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlantomaN! Posted July 25, 2018 Report Share Posted July 25, 2018 (edited) Na nie -wiek -Twoje gt jest koszmarne -z tym mikro niby jest niby nie ma, nie wypowiadasz się -nigdy nie widziałem cię na steam jak grasz Piszesz podanie za podaniem jeszcze bardziej nie Edited July 25, 2018 by Blantinio Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChmielxDD Posted July 25, 2018 Report Share Posted July 25, 2018 Po 1 gdzie te gt? po 2 jestes adminem na bb i skladasz admina jeszcze na 2 innych serwerach na aim serwer i only awp z tego co widzialem na bb masz gt nawet dobre ale skladasz podanie na admina awp i aim serwer jak twoje gt na tych serwerach jest tragiczne. Na nie BlantomaN! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlancioR ツ Posted July 25, 2018 Report Share Posted July 25, 2018 Jestem na nie -wiek -gt - i składasz podania na admina na Only Awp i i na Aim Serwer Ps gram pod innym nickiem nie banować odp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urumci Posted July 26, 2018 Report Share Posted July 26, 2018 Odrzucam nie spelniasz wymagań BlantomaN! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urumci Posted July 26, 2018 Report Share Posted July 26, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Śmieszek and BlantomaN! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts