Jump to content

Skarga Punisher

Wassup
 Share

Recommended Posts

Twój nick: Wassup

Nick gracza/admina: Punisher

Czas zdarzenia:

Ip i steam id gracza/administratora:

Opis sytuacji:

Dowód (demko/ss):

https://www67.zippyshare.com/v/nvQHy2dM/file.html

https://www67.zippyshare.com/v/IIgOqWDI/file.html

https://www67.zippyshare.com/v/9v7VICat/file.html

Witam.

Nastał czas na Punishera, który wg mnie i paru innych osób całkowicie nie nadaje sie na admina, stąd ta skarga.

1. Do rzeczy, na demku "Puni" widac wspolprace, nie kwapił sie zbytnio do bicia Survivora.

2. Demko "Punis" i "Punis2" całkowity brak wykonywania celi jako zm i afczenie (jak jestes afk to sie wychodzi z gry).

I wiele innych sytuacji, których nie zdołalem nagrac np. Był matka, kogos tam zaraził i napisał na @sayu "ZW" Co by zbyt duzo razy nie zginał.

Zachecał graczy do blokowania kampy przez mikrofon.

Mysle, ze tyle wystarczy. Admin gra ewidentnie pod statystyki, a nie dla dobra serwera.

Pozdrawiam :)

Typie po co ty kłamiesz jak składasz skargę napisz coś co jest prawda a nie wymyślasz 

jakie mówienie przez mikro żeby blokowali mi kampe co ty wymyślasz 

a po drugie dziś Alergon poprosił mnie na gg żebym poszedł odpisać bo miał sprawę do mnie to chyba miałem Zw 

a po trzecie jeżeli ktoś mnie zawoła to chyba nie będę wychodził z gry na dosłownie 5/6 minut 

Pozdrawiam Puni

1 godzinę temu, Puni napisał:

Typie po co ty kłamiesz jak składasz skargę napisz coś co jest prawda a nie wymyślasz 

jakie mówienie przez mikro żeby blokowali mi kampe co ty wymyślasz 

a po drugie dziś Alergon poprosił mnie na gg żebym poszedł odpisać bo miał sprawę do mnie to chyba miałem Zw 

a po trzecie jeżeli ktoś mnie zawoła to chyba nie będę wychodził z gry na dosłownie 5/6 minut 

Pozdrawiam Puni

Chłopcze, żadne kłamstwo, same fakty. Komus tam mowiles, zeby blokował kampe jako ZM, niestety nie mam nagranego, mozna pominąć? Dałem 3 demka, do których sie nie odniesiesz? Co powiesz na niewykonywanie celi, tylko wskakiwanie raz po raz na samą góre po schodkach? Ogladnij sobie demka jeszcze raz i policz ile razy na nich wszedłeś do kampy? Hmmm 0. Potem byłes, afk ok mozna powiedzmy zrozumiec, ze nie wychodziłes z gry, ale to nie tlumaczy tego ze CELI nie wykonujesz!

Opiekunowie działajcie

Edited by Wassup

Ok 20 jak będę w domu ogarnę demka i rozwiążemy tą sprawę, ale w odniesieniu do afczenia, każdy ma prawo pójść na chwilę na afk. Weź pod uwagę czyste ptrzeby fizjologiczne, jak mnie sranie pocisnie  tp wylece z kompa i potrafię afczyc przez 40 min  :D Jeśli serwer nie jest pełen, to afczyc ludzie sobie mogą :)

Oczywiście bez przesady, nie zostawiamy afka na 12h  :)

//EDIT

Dobra obejrzałem co musiałem i szczerze ? To jest już skarga na siłę, dowody są słabe, jedynie to, że @Puni "Nie wykonywał celów mapy".

Co do surva, niech się przyzna ten, który nie trzymał głowy kumplowi na tym modzie. Ale mimo trzymania głowy @Puni atakować musisz ! 
Może nie w łeb ale bij :)

Co do celów mapy ? Może ktoś na u@ mu spamował jakimś problemem i co chwila odpisywał ? Nie wiemy tego, ponieważ nie widzimy co sie na say'u dzieje.

@Puni Ciebie mogę teraz jedynie pouczyć co do tego jak atakować surva oraz jak wykonywać cele mapy jednocześnie odpisując na wiadomości (bo tak to z mojej perspektywy wygląda)

@Wassup jak składasz skargę to postaraj się o jakieś sensowne dowody, bo to mi nic nie daje :) 

Edited by DeadGuy

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.