Wassup Posted July 18, 2018 Report Share Posted July 18, 2018 Twój nick: Wassup Nick gracza/admina: Punisher Czas zdarzenia: Ip i steam id gracza/administratora: Opis sytuacji: Dowód (demko/ss): https://www67.zippyshare.com/v/nvQHy2dM/file.html https://www67.zippyshare.com/v/IIgOqWDI/file.html https://www67.zippyshare.com/v/9v7VICat/file.html Witam. Nastał czas na Punishera, który wg mnie i paru innych osób całkowicie nie nadaje sie na admina, stąd ta skarga. 1. Do rzeczy, na demku "Puni" widac wspolprace, nie kwapił sie zbytnio do bicia Survivora. 2. Demko "Punis" i "Punis2" całkowity brak wykonywania celi jako zm i afczenie (jak jestes afk to sie wychodzi z gry). I wiele innych sytuacji, których nie zdołalem nagrac np. Był matka, kogos tam zaraził i napisał na @sayu "ZW" Co by zbyt duzo razy nie zginał. Zachecał graczy do blokowania kampy przez mikrofon. Mysle, ze tyle wystarczy. Admin gra ewidentnie pod statystyki, a nie dla dobra serwera. Pozdrawiam :) BlancioR ツ , Vakson and ZoSia 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlancioR ツ Posted July 18, 2018 Report Share Posted July 18, 2018 Typie po co ty kłamiesz jak składasz skargę napisz coś co jest prawda a nie wymyślasz jakie mówienie przez mikro żeby blokowali mi kampe co ty wymyślasz a po drugie dziś Alergon poprosił mnie na żebym poszedł odpisać bo miał sprawę do mnie to chyba miałem Zw a po trzecie jeżeli ktoś mnie zawoła to chyba nie będę wychodził z gry na dosłownie 5/6 minut Pozdrawiam Puni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wassup Posted July 18, 2018 Author Report Share Posted July 18, 2018 (edited) 1 godzinę temu, Puni napisał: Typie po co ty kłamiesz jak składasz skargę napisz coś co jest prawda a nie wymyślasz jakie mówienie przez mikro żeby blokowali mi kampe co ty wymyślasz a po drugie dziś Alergon poprosił mnie na żebym poszedł odpisać bo miał sprawę do mnie to chyba miałem Zw a po trzecie jeżeli ktoś mnie zawoła to chyba nie będę wychodził z gry na dosłownie 5/6 minut Pozdrawiam Puni Chłopcze, żadne kłamstwo, same fakty. Komus tam mowiles, zeby blokował kampe jako ZM, niestety nie mam nagranego, mozna pominąć? Dałem 3 demka, do których sie nie odniesiesz? Co powiesz na niewykonywanie celi, tylko wskakiwanie raz po raz na samą góre po schodkach? Ogladnij sobie demka jeszcze raz i policz ile razy na nich wszedłeś do kampy? Hmmm 0. Potem byłes, afk ok mozna powiedzmy zrozumiec, ze nie wychodziłes z gry, ale to nie tlumaczy tego ze CELI nie wykonujesz! Opiekunowie działajcie Edited July 18, 2018 by Wassup Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeadGuy Posted July 18, 2018 Report Share Posted July 18, 2018 (edited) Ok 20 jak będę w domu ogarnę demka i rozwiążemy tą sprawę, ale w odniesieniu do afczenia, każdy ma prawo pójść na chwilę na afk. Weź pod uwagę czyste ptrzeby fizjologiczne, jak mnie sranie pocisnie tp wylece z kompa i potrafię afczyc przez 40 min Jeśli serwer nie jest pełen, to afczyc ludzie sobie mogą Oczywiście bez przesady, nie zostawiamy afka na 12h //EDIT Dobra obejrzałem co musiałem i szczerze ? To jest już skarga na siłę, dowody są słabe, jedynie to, że @Puni "Nie wykonywał celów mapy". Co do surva, niech się przyzna ten, który nie trzymał głowy kumplowi na tym modzie. Ale mimo trzymania głowy @Puni atakować musisz ! Może nie w łeb ale bij Co do celów mapy ? Może ktoś na u@ mu spamował jakimś problemem i co chwila odpisywał ? Nie wiemy tego, ponieważ nie widzimy co sie na say'u dzieje. @Puni Ciebie mogę teraz jedynie pouczyć co do tego jak atakować surva oraz jak wykonywać cele mapy jednocześnie odpisując na wiadomości (bo tak to z mojej perspektywy wygląda)@Wassup jak składasz skargę to postaraj się o jakieś sensowne dowody, bo to mi nic nie daje Edited July 18, 2018 by DeadGuy BlancioR ツ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeadGuy Posted July 18, 2018 Report Share Posted July 18, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts