Lert Posted June 29, 2018 Report Share Posted June 29, 2018 (edited) Ciągle mnie wyzywał i obrażał przez całą mapę nie ma za grosz kultury w sobie *E~P*|| BlaBlaBla" 18825 VALVE_0:4:1751336643 http://d1.hltv.org.pl/srv39703/HLTV-1806290131-cs_wiocha.dem.zip Proszę o uciszenie chamstwa jego. xd czas: 1:30 ( nocka zarwana xd ) Edited June 29, 2018 by Lert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 29, 2018 Report Share Posted June 29, 2018 Powinieneś dokładnie przeczytać to: I zastosować się do tego, bo gdy ten wymóg nie jest spełniony opiekun nie musi sprawdzać skargi;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoL2014 Posted June 29, 2018 Report Share Posted June 29, 2018 (edited) Na pewno o to demko Ci chodzi? Przeleciałem całe i nawet przez sekundę nikt nic na nim nie mówi. Myślałem, że to u mnie jakiś problem, ale wziąłem inne randomowe demko i było graczy słychać. W takim razie albo ty dałeś złe, albo coś się z nim stało, albo jeszcze 3 opcja wyzywał Cię na czacie czego ja nie zauważyłem, może nie pokazywało mi niektórych wiadomości jak leciałem na 4x speedzie. Przepraszam Pani Opiekun. Już obejrzałem całe demko na normalnym speedzie i jednak 4x speed w niczym chyba nie przeszkadza bo nic nowego na czacie nie zobaczyłem. Edited June 29, 2018 by LoL2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wredzioszek Posted June 29, 2018 Report Share Posted June 29, 2018 Po obejrzeniu demka, nie ma kompletnie nic. Żadnego dźwięku a tym bardziej wyzwisk. Kolejnym razem proszę o własne nagrane demko aby nie było żadnych nieporozumien, a tym bardziej zastosowanie się do wzoru. Kolejne skargi bez zachowanego wzoru będą automatycznie odrzucane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wredzioszek Posted June 29, 2018 Report Share Posted June 29, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts