Jump to content

Gotv i czas rundy

Joshua
 Share

Recommended Posts

Hej!

Serwer nie jest obserwowany przez administrację 24/7, bo to nie możliwe. W związku z tym moje pytanie. Dlaczego nie ma gotv na serwerze(W sumie jest, tylko nic nie jest tam uwieczniane), użytkownicy którzy używają wspomagaczy są i będą, a pisanie na nich skarg jest dosyć trudne z powodu braku owych dem. 

Druga kwestia. Serwer ma 34 sloty i praktycznie zawsze jest pełen. Zazwyczaj zdarza się tak, że TT nie ma czasu/ bądź nie chce wykonywać celów mapy. Jestem za wydłużeniem czasu rundy o 15-20 sekund, w ogólnych rozrachunku nie zrobi to wielkiej różnicy dla graczy, ale w pewnych sytuacjach na pewno pomoże.  

Pozdrawiam, Josh. :)

Edit. Pomińmy ten temat i zajmijmy się tą pierwszą, dla mnie ważniejszą kwestią :)

Edited by Joshua

Czas jest w porządku, tak naprawdę jeżeli TT ma zamiar zająć dany bs, to ze spokojem go zajmie i zdąży podłożyć pakę. To jest tylko i wyłącznie kwestia indywidualna, nie oszukujmy się 80% serwera ma w du**e cele mapy i leci na fragi. Co do GOTV - dobrą alternatywą na to jest pobranie sobie programu plays.tv, który automatycznie uruchamia nagrywanie przy odpaleniu gry i wyłącza się dopiero po zamknięciu gry, potem zawsze można usunąć to nagranie i komputer nie będzie zaśmiecony. :D

2 godziny temu, maqu napisał:

Czas jest w porządku, tak naprawdę jeżeli TT ma zamiar zająć dany bs, to ze spokojem go zajmie i zdąży podłożyć pakę. To jest tylko i wyłącznie kwestia indywidualna, nie oszukujmy się 80% serwera ma w du**e cele mapy i leci na fragi. Co do GOTV - dobrą alternatywą na to jest pobranie sobie programu plays.tv, który automatycznie uruchamia nagrywanie przy odpaleniu gry i wyłącza się dopiero po zamknięciu gry, potem zawsze można usunąć to nagranie i komputer nie będzie zaśmiecony. :D

Być może.. Macie dłuższy staż na serwerze, więc pewnie wiecie lepiej. To była tylko propozycja. :)

Wracając do GOTV, bo to był główny powód mojego postu.. To jest mus... Plays.tv nagrywa tylko i wyłącznie Twojego pova,a po czymś takim nie można stwierdzić, czy grasz przeciwko   odpaleńcowi. Nie mówię tutaj o oczywistych cheaterach, tylko takich którzy się z tym kryją. Po za tym, jak patrzałem na liście to inne serwery posiadają sprawne gotv.(np mirage #2) 

2 godziny temu, Zielonaa. napisał:

Zgadzam się z tym co napisał maqu, jeśli ktoś chce kampić i nie obchodzą go cele mapy, to nie będzie ich wykonywać nawet jeśli będzie miał więcej czasu. Czas jest w porządku, a co do GOTV, to najlepszym sposobem na cziterów jest więcej adminów :)

GOTV jest potrzebne tak czy siak. Angażuje zwykłych użytkowników do współpracy z administracją i lepszym bytem serwera. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.