TabalugaNaPolMetra Posted June 26, 2018 Report Share Posted June 26, 2018 (edited) Nick: Tabaluga`na`pol`metra Wiek: 26 Mutacja: tak Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Tabaluga%60na%60pol%60metra/147.135.197.51:27015/ Znajomość amxmodmenu: 9/10 W jaki sposób trafiłeś/łaś na nasz serwer?: w kafejce internetowej , kobieta miałą dość , że ciągle gram , więc musiałem jakiś czas chodzić do kafejki i tam do was trafiłem. Dlaczego ty? (Proszę o sensowną wypowiedź): Po 1 Gram na tym serwerze sporo czasu [z krótką przerwą] , po 2 byłem już tu adminem pare miesięcy także mam jakieś tam doświadczenie, po 3 myśle ze kolejne ręce do pomocy są potrzebne. Pozdrawiam Posiadasz działający mikrofon?: tak Kontakt (GG / Steam): Steam Steam ID: 0:0:223181676 Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%?: Oczywiście. Edited June 26, 2018 by TabalugaNaPolMetra błąd w podaniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urumci Posted June 26, 2018 Report Share Posted June 26, 2018 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts