Norbert Posted June 25, 2018 Report Share Posted June 25, 2018 Twój nick: Fr3sh. Nick gracza/admina: Ami Opis sytuacji: Dałem polecenia bezruch do odwołania, zakaz wychodzenia z celi do odwołania oraz nakaz patrzenia w dół, później odwołałem bezruch dałem zwykły i nakaz pozycji kucnij przytrzymaj do odwołania, następnie dałem polecenia zakaz skakania do odwołania więc odwołał się zakaz wychodzenia z celi. Ale nakaz patrzenia w dół został pkt 17. regulaminu. Potem powiedziałem że mają złączyć szereg na markerze przed celami ( W domyśle marker znajduje się pod nimi więc nie muszą patrzeć w górę, a więc nakaz patrzenia w dół zostaje.... IP/SID: Macie Data i czas zdarzenia: Od 26:00 Dowody(ss/demko): http://d1.hltv.org.pl/srv40299/HLTV-1806251428-jail_landscape_mr.dem.zip Frizuu and BDJQP 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wyindywidualizowany Gość Posted June 25, 2018 Report Share Posted June 25, 2018 Wypowiem się ( mam nadzieje że nie dacie mi 5 warna ) ponieważ byłem wtedy na serwerze powiedziałeś patrzycie sie w dol w 1 poleceniu ale pozniej kazales wystapic na marker przed cela wiec terrorysci nie musieli sie patrzeć w dół ( ban słuszny ) Frizuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMI Posted June 26, 2018 Report Share Posted June 26, 2018 (edited) Skarga niesłuszna Po 1. nie ma nic na mój temat za co na mnie piszesz skargę. Po 2. Jeśli chcesz opis tego to dobrze, nakaz patrzenia się w dół ok, może być ale co jeśli gracz się obraca i nie wie w którym kierunku musi iść? Idzie w niewiadomo która stronę, czyli LOGICZNE musi zobaczyć gdzie jest marker. I nie musi się patrzeć w dół a ty ich za ich zabiłes, to już był masowy fk bo nie mie musieli się patrzeć w dół. Czyli słusznie dałem Ci bana Za masowego fk. Edited June 26, 2018 by AMI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shōto Posted June 26, 2018 Report Share Posted June 26, 2018 (edited) 23 minuty temu, AMI napisał: Skarga niesłuszna Po 1. nie ma nic na mój temat za co na mnie piszesz skargę. Po 2. Jeśli chcesz opis tego to dobrze, nakaz patrzenia się w dół ok, może być ale co jeśli gracz się obraca i nie wie w którym kierunku musi iść? Idzie w niewiadomo która stronę, czyli LOGICZNE musi zobaczyć gdzie jest marker. I nie musi się patrzeć w dół a ty ich za ich zabiłes, to już był masowy fk bo nie mie musieli się patrzeć w dół. Czyli słusznie dałem Ci bana Za masowego fk. Wytłumaczył tutaj wszystko. Edited June 26, 2018 by Shōto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shōto Posted June 26, 2018 Report Share Posted June 26, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts