Jump to content

Skarga Ami

Norbert
 Share

Recommended Posts

Twój nick: Fr3sh.

Nick gracza/admina: Ami

Opis sytuacji:   Dałem polecenia bezruch do odwołania, zakaz wychodzenia z celi do odwołania oraz nakaz patrzenia w dół, później odwołałem bezruch dałem zwykły i nakaz pozycji kucnij przytrzymaj do odwołania, następnie dałem polecenia zakaz skakania do odwołania więc odwołał się zakaz wychodzenia z celi. Ale nakaz patrzenia w dół został pkt 17. regulaminu.

Potem powiedziałem że mają złączyć szereg na markerze przed celami ( W domyśle marker znajduje się pod nimi więc nie muszą patrzeć w górę, a więc nakaz patrzenia w dół zostaje....

IP/SID: Macie

Data i czas zdarzenia:  Od 26:00

Dowody(ss/demko):  http://d1.hltv.org.pl/srv40299/HLTV-1806251428-jail_landscape_mr.dem.zip

Wypowiem się ( mam nadzieje że nie dacie mi 5 warna ) ponieważ byłem wtedy na serwerze powiedziałeś patrzycie sie w dol w 1 poleceniu ale pozniej kazales wystapic na marker przed cela wiec terrorysci nie  musieli sie patrzeć w dół ( ban słuszny ) 

Skarga niesłuszna

Po 1. nie ma nic na mój temat za co na mnie piszesz skargę. 

Po 2. Jeśli chcesz opis tego to dobrze, nakaz patrzenia się w dół ok, może być ale co jeśli gracz się obraca i nie wie w którym kierunku musi iść? Idzie w niewiadomo która stronę,  czyli LOGICZNE musi zobaczyć gdzie jest marker.  I nie musi się patrzeć w dół a ty ich za ich zabiłes, to już był masowy fk bo nie mie musieli się patrzeć w dół. Czyli słusznie dałem Ci bana Za masowego fk. 

Edited by AMI

Guest Shōto
23 minuty temu, AMI napisał:

Skarga niesłuszna

Po 1. nie ma nic na mój temat za co na mnie piszesz skargę. 

Po 2. Jeśli chcesz opis tego to dobrze, nakaz patrzenia się w dół ok, może być ale co jeśli gracz się obraca i nie wie w którym kierunku musi iść? Idzie w niewiadomo która stronę,  czyli LOGICZNE musi zobaczyć gdzie jest marker.  I nie musi się patrzeć w dół a ty ich za ich zabiłes, to już był masowy fk bo nie mie musieli się patrzeć w dół. Czyli słusznie dałem Ci bana Za masowego fk. 

Wytłumaczył tutaj wszystko.

Edited by Shōto

Guest Shōto
Problem został rozwiązany!

Temat został zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.