Rekkiuu Posted June 23, 2018 Report Share Posted June 23, 2018 Twój nick: Req Nick gracza/admina: Awwers 2 , Phlaz95 i SID Czas zdarzenia: Dzisiaj koło 9:20 2018-06-23 Ip i steam id gracza/administratora: Nie wiem jakie oni maja Opis sytuacji: Wbiłem sobie na serwer jak zwykle , patrze a tam wbijają jakie 8-10 latki , pózniej zaczęli gadać przez mikro , obrażać innych graczy oraz współpracować Dowód (demko/ss): Link do demka https://www110.zippyshare.com/v/hHrvK88O/file.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wassup Posted June 23, 2018 Report Share Posted June 23, 2018 Synek jak już skladasz skarge, to zamieśc odpowiednie dowody a nie jakies demko na którym nic nie ma. Skarga niesluszna, Dla Reqa proponuje ostrzezenie. Lisolwir 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisolwir Posted June 23, 2018 Report Share Posted June 23, 2018 (edited) Ja również jestem tego samego zdania co @Wassup. Jeżeli na serwerze nie ma Admina to niech sobie gadają przez te mikro, a jeśli nie masz ochoty ich słuchać to po prostu graj bez głosu. Edited June 23, 2018 by Loocyfer Link to comment Share on other sites More sharing options...
rioX Posted June 23, 2018 Report Share Posted June 23, 2018 10 minut temu, Loocyfer napisał: Ja również proponuję to samo co @Wassup. Jeśli admina nie ma na serwerze to niech sobie gadają przez te mikro, a jeśli nie masz ochoty ich słuchać to po prostu nie graj xD Nie gram na zombie. Ale dodam tu swoje dwie cegiełki. od tego jest dział skargi żeby z niego korzystać... i Ty jako Admin powinieneś to wiedzieć i wyjać odpowiednie wnioski... HLTV mikrofonu nie nagrywa. Ale skarga bez powodu też się tu nie znalazła. Nie sądzisz? Reg.1.2 Na serwerze obowiązuje kultura, zakazuje się obrażania, nadmiernego przeklinania oraz wyzywania na tle rasowym bądź religijnym. 1.5 Na serwerze mikrofon dozwolony jest od 16 lat bądź po mutacji głosowej. Wystarczy? Od tego jest forum, żeby takie sprawy rozwiązywać. Admin mówiący graczowi żeby poprostu nie grał? Zamiast wziąć się do roboty i ogarnąć temat co i jak? ^ Orange ^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rekkiuu Posted June 23, 2018 Author Report Share Posted June 23, 2018 Zamknijcie temat bez sensu skarga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeazzus Posted June 25, 2018 Report Share Posted June 25, 2018 W dniu 23.06.2018 o 12:09, Wassup napisał: Synek jak już skladasz skarge, to zamieśc odpowiednie dowody a nie jakies demko na którym nic nie ma. Skarga niesluszna, Dla Reqa proponuje ostrzezenie. W dniu 23.06.2018 o 12:26, Loocyfer napisał: Ja również jestem tego samego zdania co @Wassup. Jeżeli na serwerze nie ma Admina to niech sobie gadają przez te mikro, a jeśli nie masz ochoty ich słuchać to po prostu graj bez głosu. Nie bawcie się w opiekunów ani moderatorów, bo może to się źle skończyć. Do tego admin piszący, że gracz po prostu ma nie grać i jeszcze regulaminu widocznie nie zna. Podziwiam. @Wassup Ty dodatkowo uważaj co piszesz, bo teksty typu "synek" zachowaj lepiej dla siebie. @G Shock @Thomas LeOn Zaawodowiec , rioX and ^ Orange ^ 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisolwir Posted July 8, 2018 Report Share Posted July 8, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts