Antuś Posted June 22, 2018 Report Share Posted June 22, 2018 Twój nick na serwerze: Antek Wiek: 16 Mutacja głosu:Prawdopodobnie tak Czas spędzony na serwerze (link do GT):https://www.gametracker.com/player/Antek/91.224.117.156:27015/ Znajomość sourcebans [1-10]:5 Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz:Miałem admina na dwóch serwerach na tej sieci pod innym nickiem z czego jeden na serwerze cs:go ONLY MIRAGE. Myślę,że jak na początkującego admina cs:go spisywałem się dobrze. Gram od kilku dni codziennie na serwerze zacząłem grać już z miesiąc temu lecz wtedy ze względu na szkołę nie grałem dosyć regularnie.Staram się być kulturalny i pomocny. Chciałbym pomóc w opiece na serwerem, ponieważ adminów nie ma zbyt wielu. Posiadasz działający mikrofon: Tak Kontakt (GG / Steam): Pv, Steam Steam ID:STEAM_1:1:114463569 Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%:Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mono Posted June 22, 2018 Report Share Posted June 22, 2018 Jestem na TAK Wiek Mutacja Potrzeba adminów Antuś 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariano#fpk Posted June 25, 2018 Report Share Posted June 25, 2018 Jestem na NIE !! - Na serwerze nie ogarniasz nic, kampisz zamiast wykonywać cele mapy - Po twoim głosie sądzę że nie masz 16 lat - Grasz gorzej niż bot, celownik w ziemnie, nie dajesz info - Zmieniasz skiny zamiast grać Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted June 25, 2018 Report Share Posted June 25, 2018 Przyjmuję na okres próbny 7 dni. Jak się sprawdzisz, to zostajesz. Po rangę zgłoś się do odpowiedniego działu, natomiast po uprawnienia i instrukcje zapraszam na pw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted June 25, 2018 Report Share Posted June 25, 2018 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts