BlantomaN! Posted June 22, 2018 Report Share Posted June 22, 2018 Nick: Blantinio Imię: Wojtek Wiek: 23 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 2/3h Opisz siebię: Spokojny,Miły,Zaangażowany Dlaczego akurat Ty?: Już widzę błąd w wzorze nie siebię tylko siebie rozpoznam każdy błąd ukończone studia Doświadczenie: Nie raz pisałem prace na temat zdrowego odżywiania i Siłowni jak zacząć, oraz umiejętność pisania Rozkładów dla wychowanków Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): Miałem 4 na studiach wiec myślę że takie mocne 8/10 Przykładowy wywiad/artykuł: Nie mogę dodać bo jak dodaję to post się usuwa i podam w komentarzu pod postem Kontakt:Forum,Discord,Telegram,I mogę założyć GG jeśli będzie trzeba Link to comment Share on other sites More sharing options...
V1rus ✘ Posted June 22, 2018 Report Share Posted June 22, 2018 No nie powiem podanie jedno z lepszych na Redaktora szacunek się należy BlantomaN! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlantomaN! Posted June 22, 2018 Author Report Share Posted June 22, 2018 (edited) Edited June 22, 2018 by Blantinio podaję tutaj bo w podaniu nie mogę tego dodać i się usuwa całe podanie lub nic się nie pojawia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harley Quinn Posted June 22, 2018 Report Share Posted June 22, 2018 Jestem na nie .... - Podanie zrobione pod "odwal sie" - Nie udzielasz się w dziale dla redaktorów . - Słaba aktywność na forum - Ta jedna praca którą wstawiłeś [według mojej opinii" jest nie estetyczna i pisana na szybko a tutaj nie o to chodzi . BlantomaN! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wyindywidualizowany Gość Posted June 22, 2018 Report Share Posted June 22, 2018 Nie Mało na forum Mało w działach redaktorskich Podanie brzydkie BlantomaN! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
titek Posted June 22, 2018 Report Share Posted June 22, 2018 (edited) Brzydkie podanie, zle złożone gramatycznie zdania, redaktor tak nie może. Nie. Edited June 22, 2018 by Kagefumi Ertranger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted June 22, 2018 Report Share Posted June 22, 2018 Sama treść którą przedstawiasz jest całkiem w porządku. Fajnie to opisujesz i widać, że masz jakąś wiedzę na temat o którym piszesz. Problemem jest wygląd i estetyka pracy. Tekst nie wyjustowany, bez żadnych nagłówków, a o tematyce samego artykułu dowiadujemy się w trakcie, co nie powinno mieć miejsca bo jednak powinniśmy wiedzieć, o czym będziemy czytać. Masz zadatki na redaktora, ale kilka kwestii musisz poprawić. W szczególności estetykę pracy oraz aktywność, bo jednak dwoma artykułami pisanymi na szybko na redaktora się nie dostaniesz. Póki co jestem na nie. BlantomaN! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0sTrY Posted June 22, 2018 Report Share Posted June 22, 2018 Witaj Jak widać podanie nawet dobrze napisane zrozumiale wiesz o czym piszesz, ale na forum zrobione raptem 8h co skutkuje tym że jestem zmuszony dać ci na NIE. Sam Artykuł który przedstawiłeś i napisałeś samodzielnie jest w porządku, ale jest zawsze małe, ale jedna praca nie sprawi tego, że dostaniesz ową rangę z tego co widzę masz mają aktywność w dziale Redaktora. Jak wyżej wspomniałem jestem na NIE. Bądź z nami dłużej zainicjuj coś w dziale Redaktora więcej od siebie to więcej będzie dane tobie tyle od mnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zernixler Posted June 23, 2018 Report Share Posted June 23, 2018 Jestem na nie. Prace mało estetyczne, średnia aktywność oraz podanie. Masz jakiś potencjał, lecz najpierw musisz popracować nad estetyką, Twoim stylem pisania i aktywnością. Poprzeglądaj prace innych redaktorów, próbuj dopracować swoje artykuły oraz zadbaj o estetykę, a będzie okej, na ten moment nic innego nie mogę powiedzieć. Powodzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistrz... Posted June 23, 2018 Report Share Posted June 23, 2018 Ogólnie byłbym za daniem szansy chłopakowi, podanie napisane w miarę dobrze, wie o czym piszę, minusem jest tylko czas spędzony na forum lecz to nie jest problemem jakimś. BlantomaN! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Klaudia_ Posted June 23, 2018 Report Share Posted June 23, 2018 Ja na nie chlopie. Na Redaktora na serio?, -Forum 2-3h za malo. -Mily nie jestes :P. -Jak ci sie nie udalo na admina to od razu na redaktora?. -I do podania sie nie podłożyłeś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbert Posted June 25, 2018 Report Share Posted June 25, 2018 Na nie: Tylko 1 praca ;/ Jesteś mało znany Mało czasu na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
effect. Posted June 25, 2018 Report Share Posted June 25, 2018 Ja jestem na tak! Dajcie szanse tez innym może się rozwinie. Poprawisz czAs na forum, napisz ładnie wiele prac i będzie super. Widzę potencjał ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titania Posted June 26, 2018 Report Share Posted June 26, 2018 (edited) Wrzucenie 4 artykułów w dniu podania nie uczyni Cię redaktorem. Pokaż, że potrafisz pisać dobre prace nie tylko w tematyce która akurat jest Twoją pasją/zainteresowaniem. Dodatkowo popracuj nad stylem i estetyką prac. Ponadto popraw aktywność i spróbuj za miesiąc. Edited June 26, 2018 by Titania BlantomaN! and Jeazzus 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titania Posted June 26, 2018 Report Share Posted June 26, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. BlantomaN! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts