Mistrz... Posted June 19, 2018 Report Share Posted June 19, 2018 (edited) Twój nick na serwerze: Mistrz Wiek: 27 Mutacja głosu: Na wiek który mam na pewno jest Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/mistrz/193.33.177.54:27176/ Czy miałeś styczność z amxmodmenu: 9/10 Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz: Hmm może ostatnimi czasami nie gram często bo miałem problemy z internetem lecz powracam, na forum jestem zawsze więc w każdej chwili mimo słabego internetu mógłbym wejsc i zbanować. Posiadasz działający mikrofon: Tak Kontakt (GG / Steam): Steam, forum na gg za stary jestem Steam ID: STEAM_0:0:3499074 Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%: Tak prócz tego miesiąca na serwerze. Edited June 19, 2018 by Mistrz... okti890 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiki Posted June 19, 2018 Report Share Posted June 19, 2018 -rekrutacja off -gt Na ten moment nie Puchaty 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted June 19, 2018 Report Share Posted June 19, 2018 (edited) + gt niezbyt przekonujące, no i tak jak wspomniałeś wciąż masz problemy z internetem, a samo "wejść i zbanować" nam nie wystarczy. Edited June 19, 2018 by Czarna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted June 19, 2018 Report Share Posted June 19, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts