LauraAura Posted June 19, 2018 Report Share Posted June 19, 2018 (edited) Nick: LauraAura Wiek: 16 lat. Steam/Non Steam:Non Steam Link do GT: https://www.gametracker.com/player/LauraAura/145.239.237.178:27015/ Doświadczenie w administrowaniu na serwerach zombie mod:Byłam już adminką na innym serwerze zm i dobrze sobie radziłam. Staż na serwerze: Około półroku już będzie. Znajomość AMXX (1-10): 5 Mikrofon Tak/Nie: Tak posiadam i używam. Dlaczego ty: Gram nawet długo w różnych godzinach i mało kiedy spotkam admina na serwie,gdy jest potrzebny,żeby ogarnąć tych co nie robią celi lub nadużywają mikrofonu,jak nie mają 16lat lub mutacji.Mogłabym spróbować pomóc obecnym adminom bo każda para rąk się zawsze przyda. Kontakt:GG,Forum Edited June 19, 2018 by LauraAura Vakson , CzosnekS and Lisolwir 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vakson Posted June 19, 2018 Report Share Posted June 19, 2018 (edited) 3 minuty temu, CRIS __ drOp napisał: Jestem na tak Laurka :3 +GT +AMXX +Mikro +staż +wiek +pomocna adminom jak i graczom +Kulturalna -Forum,ale je nadrobi Pozdrawiam Vakson :x Edited June 19, 2018 by CRIS __ drOp LauraAura and CzosnekS 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzosnekS Posted June 19, 2018 Report Share Posted June 19, 2018 Jestem na tak: +GT +MICRO +WIEK +KULTURALNA +BYLA ADMINEM +AMXX LauraAura and Vakson 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
e many Posted June 19, 2018 Report Share Posted June 19, 2018 Jak najbardziej na tak <333 +Bardzo charyzmatyczna, miła i pogodna dziewczyna +Dużo gra na serwerze +Posiada wysokiej jakości mikrofon +Bardzo kulturalna i o bogatym słownictwie + AMX jak na admina ZM wystarczy +Wystarczająca ilość wiosen xD +Pomocna i inteligentna Forum da radę nadrobić LauraAura 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlowJobQueen <3 Posted June 19, 2018 Report Share Posted June 19, 2018 100% na TAK +dobre gt czesto jest na serwerze +Wiek +Mikro +byla juz adminką ogarnia amx +Pomocna +Kultura (Forum i tak szybko nadrobi) LauraAura 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
^ Orange ^ Posted June 19, 2018 Report Share Posted June 19, 2018 Jestem na nie : - na twoim nicku gra "Czosnek" a nie można w 2 osoby grać na 1 koncie - Forum .... Już powinno takie podanie lecieć z miejsca , - jeżeli serio staracie się o Administratora to chociaż to pokażcie , że wam zależy , i zróbcie to forum poudzielaj nie się pomocnie itd itd , i wtedy startujecie ! - nigdy cię przez mikro nie słyszałem - brak steam , Co do ciebie Laura , to na ten moment jestem na nie , nie obraz się , ale wolałbym abyś się trochę o to stanowisko postarała , głównie też dlatego ,że jest parę osób które rozczarowały nas swoją niekompetencja , pamiętajcie łatwo przyszło, łatwo poszło ! Powalczcie o to stanowisko , pokażcie że wam zależy ! A nie kolega powiedział pisz podanie , ja będę na tak i dostaniesz adma , a potem się dzieje na serwerze co się dzieje , hulaj swa wola , i robię co mi się podoba ... ( Ale nie mówię że nie , jak zobaczę zmianę to mogę być na tak ! ) Ps. A co do osób komentujących , i wyrażających opinie , to aż brak słów ? , nie piszę tego aby dokopać "Laurze" ale tylko dlatego aby pokazać wam jacy jesteście !!! po pierwsze , wiele razy Laura się skarżyła na osoby z zombie moda o to ,że ja obrażają od chłopaków , że ma nie gadać przez mikrofon , że napewno nie jest dziewczyną , ile razy były takie spiny na serwie ! , Ile razy tak ci dociekali z każdej strony ! , Wszystko na steam mi pisałaś , i starałem się z tym ci pomóc , popatrz na to z twojej perspektywy , że ludzie są strasznie fałszywi i zakłamani , teraz czosnek jest na tak , a jak dasz mu bana to będzie cię obrażał .... , Nie chce być tu nie miły itd , ale pograłem trochę na zombie Modzie i wiem akurat jaka była sytuacja na serwerze , pomiędzy tobą a wieloma graczami z tego serwera .... Duża ilość serwera miała coś do ciebie , itd itd , ci co byli przy tym to wiedza o co mi chodzi ! A nie wierzę że ludzie mają w sobie na tyle pokory , a także rozsądku i mózgu aby stwierdzić że jednak popełnili błąd i ufają tobie na tyle , na ile wypowiadają się właśnie pod twoim podaniem ! " Rozczarowaliscie mnie , tak mocno jak Polska w meczu z Senegalem ! " BoBo albo kogoś lubicie i go szanujecie od początku , albo kogoś ciśnienie , obrażacie i nie powiem jeszcze jak się zwracacie do takiej osoby , wybierzcie wreszcie! Kapsel1337 , Shock , TERROREK and 1 other 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisolwir Posted June 20, 2018 Report Share Posted June 20, 2018 Laurka jeatem na tak!!!? +staż +gt +wiek +pomocna +AMXX +mikro -nadrób forum troszeczkę i będzie gites? LauraAura 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rekkiuu Posted June 20, 2018 Report Share Posted June 20, 2018 Oczywiście , że jestem na tak +staż +pomocna +mikro +wiek -tylko trzeba trochę nadrobić forum I'm back to the server LauraAura 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shock Posted June 20, 2018 Report Share Posted June 20, 2018 Popraw forum poudzielaj się troszkę by dobić postów i nw co z tym czy czosnek dalej gra na twoim koncie prosze adminow o informacje na ten temat. Na ten czas zamykam podanie BO$$ , CzosnekS , LauraAura and 1 other 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wassup Posted June 26, 2018 Report Share Posted June 26, 2018 Jestem na Tak +ogarnieta +mikrofon +pomocna +kulturalna jak mało kto :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marszałek Posted June 26, 2018 Report Share Posted June 26, 2018 Chwilowo nie gram,ale z czego pamiętam +Ogarnia moda +Kultura jest +Pomaga Duże tak? Lisolwir 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoSia Posted June 26, 2018 Report Share Posted June 26, 2018 Może ja się wypowiem, bo grywam incognito na serwerze i wiem co się dzieje. Laura, spaliłaś się na tym, że dawałaś passy do swojego konta. Jaka może być pewność, że nikt nie ma pasów do Twojego konta aktualnie?. Następna sprawa, potrafisz być agresywna? hm może za duże słowo, ale mściwa to odpowiednie i przykre słowo. Zombi mod miał kilku adminów którzy byli mściwi i szybko polecieli. Super jest to, że chcesz iść na to stanowisko, ale pamiętaj wtedy, nie ma kolegów którzy są równi i równiejsi. Pokaż Opiekunowi, że Tobie zależ. A ja Polecam Shock, abyś sprawdzać w logach z jakich ip się loguję Laurka. Dopóki nie będzie pewności, że Laurki konto jest czyste to jestem na nie. Oczywiście to Tylko moje zdanie, moja opinia. Pozdrawiam Zośka :) TERROREK and BarteK_ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BO$$ Posted June 28, 2018 Report Share Posted June 28, 2018 Jestem na nie: - Dajesz passy do swojego konta - Brak steam - Nie pokazujesz, że Ci zależy na adminie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted July 5, 2018 Report Share Posted July 5, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. LauraAura 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts