Jump to content

Laura na admina : )

LauraAura
 Share

Recommended Posts

Nick: LauraAura

Steam/Non Steam:Non Steam

Link do GT: https://www.gametracker.com/player/LauraAura/145.239.237.178:27015/

Doświadczenie w administrowaniu na serwerach zombie mod:Byłam już adminką na innym serwerze zm i dobrze sobie radziłam.

Staż na serwerze: Około półroku już będzie.

Znajomość AMXX (1-10): 5

Mikrofon Tak/Nie: Tak posiadam i używam.

Dlaczego ty: Gram nawet długo w różnych godzinach i mało kiedy spotkam admina na serwie,gdy jest potrzebny,żeby ogarnąć tych co nie robią celi lub nadużywają mikrofonu,jak nie mają 16lat lub mutacji.Mogłabym spróbować pomóc obecnym adminom bo każda para rąk się zawsze przyda.

Kontakt:GG,Forum

Edited by LauraAura

Jak najbardziej na tak <333

+Bardzo charyzmatyczna, miła i pogodna dziewczyna :)

+Dużo gra na serwerze 

+Posiada wysokiej jakości mikrofon 

+Bardzo kulturalna i o bogatym słownictwie 

+ AMX jak na admina ZM wystarczy ;)

+Wystarczająca ilość wiosen xD

+Pomocna i inteligentna :*

Forum da radę nadrobić :)

Jestem na nie :

- na twoim nicku gra "Czosnek" a nie można w 2 osoby grać na 1 koncie ;)

- Forum .... Już powinno takie podanie lecieć z miejsca , 

- jeżeli serio staracie się o Administratora to chociaż to pokażcie , że wam zależy , i zróbcie to forum poudzielaj nie się pomocnie itd itd , i wtedy startujecie ! 

- nigdy cię przez mikro nie słyszałem 

- brak steam , 

Co do ciebie Laura , to na ten moment jestem na nie , nie obraz się , ale wolałbym abyś się trochę o to stanowisko postarała ;) , głównie też dlatego ,że jest parę osób które rozczarowały nas swoją niekompetencja , pamiętajcie łatwo przyszło, łatwo poszło ! 

Powalczcie o to stanowisko , pokażcie że wam zależy ! A nie kolega powiedział pisz podanie , ja będę na tak i dostaniesz adma , a potem się dzieje na serwerze co się dzieje , hulaj swa wola , i robię co mi się podoba ... 

( Ale nie mówię że nie , jak zobaczę zmianę to mogę być na tak ! ) 

Ps. A co do osób komentujących , i wyrażających opinie , to aż brak słów ? , nie piszę tego aby dokopać "Laurze" ale tylko dlatego aby pokazać wam jacy jesteście !!! 

po pierwsze , wiele razy Laura się skarżyła na osoby z zombie moda o to ,że ja obrażają od chłopaków , że ma nie gadać przez mikrofon , że napewno nie jest dziewczyną , ile razy były takie spiny na serwie ! , Ile razy tak ci dociekali z każdej strony ! , Wszystko na steam mi pisałaś , i starałem się z tym ci pomóc ;) , popatrz na to z twojej perspektywy , że ludzie są strasznie fałszywi i zakłamani , teraz czosnek jest na tak  , a jak dasz mu bana to będzie cię obrażał .... , Nie chce być tu nie miły itd , ale pograłem trochę na zombie Modzie i wiem akurat jaka była sytuacja na serwerze , pomiędzy tobą a wieloma graczami z tego serwera .... Duża ilość serwera miała coś do ciebie , itd itd , ci co byli przy tym to wiedza o co mi chodzi ! A nie wierzę że ludzie mają w sobie na tyle pokory , a także rozsądku i mózgu aby stwierdzić że jednak popełnili błąd i ufają tobie na tyle , na ile wypowiadają się właśnie pod twoim podaniem ! 

" Rozczarowaliscie mnie , tak mocno jak Polska w meczu z Senegalem ! " 

BoBo albo kogoś lubicie i go szanujecie od początku , albo kogoś ciśnienie , obrażacie i nie powiem jeszcze jak się zwracacie do takiej osoby , wybierzcie wreszcie! 

Może ja się wypowiem, bo grywam incognito na serwerze i wiem co się dzieje. Laura, spaliłaś się na tym, że dawałaś passy do swojego konta. Jaka może być pewność, że nikt nie ma pasów do Twojego konta aktualnie?. Następna sprawa, potrafisz być agresywna? hm może za duże słowo, ale mściwa to odpowiednie i przykre słowo. Zombi mod miał kilku adminów którzy byli mściwi i szybko polecieli.

Super jest to, że chcesz iść na to stanowisko, ale pamiętaj wtedy, nie ma kolegów którzy są równi i równiejsi. Pokaż Opiekunowi, że Tobie zależ. A ja Polecam Shock, abyś sprawdzać w logach z jakich ip się loguję Laurka. 

Dopóki nie będzie pewności, że Laurki konto jest czyste to jestem na nie.

Oczywiście to Tylko moje zdanie, moja opinia.

Pozdrawiam Zośka :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.