Jeazzus Posted June 19, 2018 Report Share Posted June 19, 2018 Nick: @RockefelleR Imię: Kuba Wiek: 17 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Od 3-4 do 5 godzin Opisz siebię: Sympatyczny, kulturalny, miły, stanowczy. Interesujący się sportem, rolnictwem, ASG, lotnictwem. Dlaczego akurat Ty?: Chęć powrotu do ekipy. Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Wprowadzać raczej nic nie chce poniewaz wszystko jest na swoim miejscu, bardziej chciałbym pomóc obecnym moderatorom w ogarnięciu działów. Person ma swoje prywatne obowiązki o czym wspominał w podaniu i stara się na tyle ile może, Conte nadrabia, aczkolwiek pomoc mu się raczej przyda, a ja teraz będę miał więcej czasu dzięki skończeniu szkoły (na dwa miesiące >.<). Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Funkcje moderatora pełniłem raz na starym forum, moja praca polegała na zamykaniu tematów czy nadaniu warna za złamanie regulaminu, oraz tutaj pare miesięcy temu. Kontakt: Steam/gg/ts. Conte , Adrian. , ScreamMyName and 3 others 2 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted June 20, 2018 Report Share Posted June 20, 2018 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts