Szynka Posted June 19, 2018 Report Share Posted June 19, 2018 Dzień dobry chciałem zgłosić iż zostałem "oszukany" na serwerze only dd2#2,gdyż wysłałem 5 sms na vipa bo coś w ogóle nie pokazywało,że zostało wysłane,ani nie dostałem sms zwrotnego,ale nie w tym rzecz.Oczywiście będą zmuszony do zapłaty,ale... Zapewniono mnie na forum i na Serwerze,że Kody są ważne cały czas Bezczasu. Wracając do tematu 3 Sms nagle WYGASŁY. i mam za to płacić ? no to jak mam płacić to powinienem mieć te sms ważne.Pierw zapewniacie,że kody są "Cały czas" ważne a później wychodzi na to,że wygasły ? to po co tak mówić ? po co okłamywać graczy ? i teraz mam płacić 35zl za dla was za darmo ? żądam powrotu wążności lub Vipa na 3 msc. Z poważaniem Szynka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Person Posted June 19, 2018 Report Share Posted June 19, 2018 Skontaktuj się z @SUPERBOHATERKA! lub @Czarna. Czarna. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Person Posted June 19, 2018 Report Share Posted June 19, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts