Tomczoog Posted June 16, 2018 Report Share Posted June 16, 2018 (edited) Twój nick z gry: Tomczoog Twoje imię: Tomasz Wiek: 17 Czy posiadasz STEAM (jak posiadasz link do steamcommunity): https://steamcommunity.com/id/Tomczoog Link do Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/Tomczoog/80.72.42.126:27015/ Staż w Counter-Strike 1.6: Oj nie mam pojęcia 753h na steam + kilka lat na ns Zakres wiedzy o amxx ( od 1 do 10 ) : Myślę mocna 7-8 Jak długo grasz na serwerach typu Jailbreak?: 4-6 Lat nie jestem w stanie stwierdzić Czy miałeś kiedyś admina na innych serwerach: Tak, posiadałem admina JB, następnie awansowałem na opiekuna JB Czy posiadasz sprawny mikrofon: Oczywiście Czy posiadasz mutacje: Tak W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Po upadku sieci szukałem nowej serverowni, patrzyłem gdzie grają gracze ze starej sieci, każdą przetestowałem i trafiłem na waszą która okazała się być najlepsza :) Nie mam tych 5H na forum ale to będzie nadrabiane gdy będę już posiadał admina, forum mam zawsze w tle lecz to nie podlicza godzin Piszę podanie na admina bez wcześniejszego stażu na strażniku za pozwoleniem: @Polej Edited June 16, 2018 by Tomczoog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frizuu Posted June 16, 2018 Report Share Posted June 16, 2018 Niestety jestem na nie. Za słabo Cię znamy. Wystarczy zobaczyć GT. Dam Ci zielone światło pod warunkiem, że założysz podanie za tydzień ? +steam +wiek +mutacja +doświadczenie -GT -staż Tomczoog 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
H3DZIK Posted June 16, 2018 Report Share Posted June 16, 2018 Można dać szanse +steam +wiek +mutacja -/+ GT +ograrniasz +amxx Tomczoog 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbert Posted June 16, 2018 Report Share Posted June 16, 2018 +Wiek +Steam +Ogarnia +/- GT - Nie lepiej na strażnika spróbować najpierw? Tomczoog 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3mol Posted June 16, 2018 Report Share Posted June 16, 2018 (edited) NA TAK +ogarniasz ct + mutacja + da się z tobą pogadać + wiek Edited June 16, 2018 by SzymiXo!? Tomczoog 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krawiec Posted June 16, 2018 Report Share Posted June 16, 2018 (edited) Jestem na tak +steam +wiek +mutacja +doświadczenie +-GT Edited June 16, 2018 by krawiec Kr3mol and Tomczoog 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirtuaL Posted June 16, 2018 Report Share Posted June 16, 2018 Na tak +wiek +mutacja +ogarnia +/- gt ale nadrabia Tomczoog 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Młody G Posted June 16, 2018 Report Share Posted June 16, 2018 Najpierw strażnik potem admin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shōto Posted June 16, 2018 Report Share Posted June 16, 2018 (edited) 13 godzin temu, LiseeK ;3 napisał: Najpierw strażnik potem admin To nie ty decydujesz o tym co kto ma napisać. Ma od mnie pozwolenie na napisanie podania na admina , po rozmowie na tsie stwierdziłem że @Tomczoog będzie miał za mało flag jako strażnik. Po range, zgłoś się w odpowiednim dziale, a jak to zrobisz skontaktuj się ze mną lub @Kub1nho ツ . Witamy w składzie! :) Edited June 17, 2018 by Shōto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shōto Posted June 16, 2018 Report Share Posted June 16, 2018 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts