Tomczoog Posted June 16, 2018 Report Share Posted June 16, 2018 Twój nick: Tomczoog Nick gracza/admina: Ami (admin) Data i czas: Dziś w sobotę (16 czerwiec) Godzinny nie pamiętam Czym zasłużył na pochwałę: Po dowiedzeniu się że popełnił błąd za zbanowanie mnie(ucieczka z ct), przyznał się i ładnie przeprosił ? AMI 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frizuu Posted June 16, 2018 Report Share Posted June 16, 2018 Podpisuje się! Gdy dowiedział się, że nie mógł mnie slaynac jak byłem prowadzącym ładne przeprosił. Jest kultura która powinna być wynagrodzona. Tomczoog and AMI 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shōto Posted June 16, 2018 Report Share Posted June 16, 2018 W końcu, jakaś pochwała a nie tylko skargi.. @AMI gratulacje i w nagrodę dostaniesz +1 w tabeli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shōto Posted June 16, 2018 Report Share Posted June 16, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts