Blade. Posted June 16, 2018 Report Share Posted June 16, 2018 (edited) Nick:`DestroyeR Imię:Mariusz Wiek:21 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:2-5h. Opisz siebię:Mam na imię Mariusz lat 21 interesuje się sportem,muzyką ,elektroniką.Mieszkam w województwie zachodniopomorskim miasto Koszalin .Aktualnie pracuję Ale nadal się uczę w kierunku komputerowym. Dlaczego akurat Ty?:Dlaczego ja?Hmm...Ponieważ myślę że jestem odpowiednią osobą na to stanowisko ,jestem osobą ,która potrafi dogadywać się z ludźmi oraz komunikatywna.Staram się panować na emocjami Ale no czasami się wymsknie człowiek to nie maszyna ma prawo do błędòw.Myślę ,że jak dacie mi szansę to naprawdę obiecuję się sprawdzić. Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?:Na forum przede wszystkim chciałbym wprowadzić ład i porządek oraz ogarniać działy związane z moderacją.Chciałbym też żeby panowała kultura ,zbędnego spamu żeby nie było. Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak):Tak pokazałem nową funkcję wiele razy na innych sieciach miałem nawet własną sieć serwerów I ogòlnie nie było ze mną problemòw. Kontakt:steam,pw. P.S nie pcham się na rangę. Edited June 16, 2018 by Blade. Mysiak and | Never | ☆DAD☆ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted June 16, 2018 Report Share Posted June 16, 2018 Nie spełniasz wymagań. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted June 16, 2018 Report Share Posted June 16, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts