Landryna Posted June 15, 2018 Report Share Posted June 15, 2018 Admin Vakson nadużywa admina, banuje tylko jak próbuje się dowiedzieć, za co kumpel dostał bana, twierdzi, że to "prowokacja" i banuje jak leci, tylko wejde na server i zapytam za co ban to odrazu leci, poprosiłem o ts, żeby pogadać, za co dostałem bana na 30, mimo, że 2 min temu wróciłem z poprzedniego bana. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Vakson [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ 1shot2kill.pl [AMXBans] Powod: 'Prowokacja po raz kolejna' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' Żenada.. Wróciłem na server po roku i Vakson odrazu z tekstem, że co ja tu robię i że nie pogram xd On chyba ma notatnik i zapisuje kto mu podpadnie :)) ^ Orange ^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeadGuy Posted June 15, 2018 Report Share Posted June 15, 2018 Dowody do skargi, wzór bądź cokolwiek ? PS. Byłem przy sytuacji i prowokowałeś Administratora cały czas, bana dostałeś słusznie (3 razy) Vakson and Marek Koniarek 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vakson Posted June 15, 2018 Report Share Posted June 15, 2018 Skarga bez dowodów i dostosuj się do wzoru chociaż.Twój kumpel dostał bana za obrażanie/kultura, a ty przychodzisz po banie prowokujesz mnie do kłótni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisolwir Posted June 16, 2018 Report Share Posted June 16, 2018 Brak dowodów, brak skargi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Person Posted June 16, 2018 Report Share Posted June 16, 2018 Brak dowodów i brak wzoru, ale tylko zamykam do rozpatrzenia przez @Thomas @G Shock Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted June 16, 2018 Report Share Posted June 16, 2018 Brak wzoru, brak dowodów. Skargę odrzucam ale co do admina to mam na niego trochę oko bo słyszałem co nie co. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted June 16, 2018 Report Share Posted June 16, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Marek Koniarek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts