PedalWBluzieStoPro Posted June 15, 2018 Report Share Posted June 15, 2018 Siema, dawno nie było propozycji, a pewnie nie tylko mi przeszkadza lekko podrasowany VIP. Mam propozycję, która w sumie, aż tak nikogo nie zaboli. 20HP/HS 10/KILL to przesada wielka, proponuję zmniejszyć do 5/kill 10/HS. VIP ma zwiększony DMG z HE, więc te HP za kille można zmniejszyć do tego stopnia. Myślę, że w miarę uczciwie. Żeby nie było, że propo pode mnie. Sam mam vipa i zrobienia z 1 hp 100, to łatwizna. @Donek ツ @Krystek Obczajcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanni Posted June 16, 2018 Report Share Posted June 16, 2018 Według mnie zostawić tak jak jest. Nikt nie ma z tym problemów i nikt nie narzeka, że vip ma jakąś nie wiadomo jaką przewagę. Według mnie obniżenie wartości vipa może skutkować mniejszym zainteresowaniem na niego. SignuM™ and egzotyczno_erotyczna 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PedalWBluzieStoPro Posted June 16, 2018 Author Report Share Posted June 16, 2018 (edited) Dlatego sie nie dziwić, że serwer upada xD Narzekają, ale w forum mają wyebane 20hp za dużo za głowe Edited June 16, 2018 by hax.config Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donek ツ Posted June 16, 2018 Report Share Posted June 16, 2018 Podobnie myślę co @Hanni . Nie będę powtarzał to co on. Jeśli graczom by nie pasowało coś w vipie to by tu by sztos tematów. Póki co nie widzę żadnego, więc według mnie bezsens. Ale @Krystek możesz się wypowiedzieć jeszcze jak chcesz ja zamykam . Wypowiedz się co o tym sądzisz i ty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts