Jump to content

Zielonka :)

Zielonaa.
 Share

Recommended Posts

Nick: Zielonaa.

Imię: Angela

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Jestem tu prawie cały czas, jeśli nie na komputerze w domu, to w pracy na telefonie. Jeśli będzie potrzeba mogę tak naprawdę wejść w każdej chwili, ponieważ zajmuje to 5 sekund.

Opisz siebię: Jestem odpowiedzialną, spokojną i rzetelną osobą. Zawsze staram się wykonywać swoje obowiązki jak najlepiej. Posiadam wysoką kulturę osobistą oraz potrafię rozstrzygać konflikty i spory.

Dlaczego akurat Ty?: Wiem, że nie jestem tutaj długo, aczkolwiek odkąd założyłam konto na forum i zaczęłam grać na waszych serwerach, bardzo angażuje się w tą sieć, co widać zapewne po tym, że również miałam swój wkład finansowy w jej rozwój. Jestem doświadczoną i dojrzałą osobą, która zawsze należycie wykonuje powierzone jej zadania. Co do wymagań..uważam, że ilość postów nie jest równoznaczna z zaangażowaniem w rozwój oraz dobro sieci, ponieważ posty można nabić zwykłym, codziennym głosowaniem na serwery, tak więc myślę że niedługo wbiłabym wymaganą ilość, tylko po co? Myślę, że liczy się chęć pomocy, wkład w rozwój sieci oraz to, że wszyscy mamy taki sam interes tzn. zależy nam na tym,aby sieć była postrzegana w jak najlepszy sposób oraz aby ludzie będący tu nowi nie czuli się obco, a gdy mają jakiś problem, by nie czuli się pozostawieni sami sobie.

Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Kultura, przestrzeganie regulaminu, to najważniejsze rzeczy, aczkolwiek chciałabym, aby każdy kto tu zawita był zadowolony, widział zaangażowanie z mojej strony, chęć pomocy i to że jest to poważna, dobrze rozwinięta sieć i chętnie przyjmuje nowe osoby do swojego grona, by mogły poczuć się jak u siebie.

Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Oczywiście, gram ok 10 lat w CS, byłam na wielu sieciach, pełniłam również inne funkcje, takie jak np. Ub Team, czy moderator Ts oraz moderator forum. Wykonywałam swoje obowiązki jak najlepiej, nikt nigdy nie miał do mnie żadnych zastrzeżeń, zresztą byłam moderatorem na jednej z największych sieci w Polsce :)
Kontakt: steam: Zielonaa. , forum

Edited by Zielonaa.

• Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Technician
Twoje podanie zostało odrzucone!

Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.