Ophis Posted June 14, 2018 Report Share Posted June 14, 2018 Imię: Krzysztof Wiek: rocznikowo 21 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 2-3h Opisz siebie: Interesuję się koszykówką, anime oraz światem e-sportu. Czasami pogrywam w lola. Nie lubię za bardzo opisywać siebie, najtrudniejsze pytanie. Dlaczego akurat Ty?: Pomimo tylu odrzuconych podań na to stanowisko nadal się nie poddaję. Myślę, że to jedna z moich zalet. Szybko się uczę i chciałbym pokazać, że ta ranga mi się należy. Na forum jestem od ponad roku. Mam nadzieję, że obecnie pełnioną funkcję Opiekuna Serwera wypełniam bardzo dobrze i nikt się na mnie nie skarży. Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Postaram się utrzymać porządek na forum i pilnować przestrzegania regulaminu przez użytkowników. Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Niestety nie, ale w końcu musi być ten pierwszy raz. Bardzo chciałbym zdobyć nowe doświadczenie. Kontakt: PW forum, Steam, Facebook. #Legendary Devil122 , Conte , Zernixler and 6 others 3 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted June 20, 2018 Report Share Posted June 20, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts