BO$$ Posted June 11, 2018 Report Share Posted June 11, 2018 Nick: BO$$Imię: MiłoszWiek: 16Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 3-5 godzinOpisz siebię: Cześć, mam na imię Miłosz. Mam 16 lat i właśnie kończę gimnazjum. Jestem wysokim, szczupłym mężczyzną. Mam niebieskie oczy i codziennie u mnie na twarzy widnieje szeroki uśmiech, ale zdarzają się też dni kiedy humor mi nie dopisuje i wtedy ten uśmiech znika z mojej twarzy. Jestem człowiekiem bardzo pomocnym, sympatycznym oraz szczerym. Dlaczego akurat Ty?: Ponieważ w miarę ogarniam ortografię, interpunkcję a rekrutacja jest otwarta, więc czemu nie. A tak poza tym to jestem bardzo pomocnym człowiekiem, który chcę coś zrobić dla sieci, a to, że byłem już redaktorem i posiadam doświadczenie bardzo się przyda. ?Doświadczenie: Doświadczenie mam, ponieważ byłem już redaktorem dwukrotnie, więc ogarniam to stanowisko.Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 7Przykładowy wywiad/artykuł: Nie mam, ponieważ forum na którym miałem kilka wywiadów zostało zamknięte i nie mam jak wam podać. ?Kontakt: GG, Forum, Steam Wymagania: Znajomość zasad ortografii, gramatyki i interpunkcji: TakPisanie sensownych postów: Chyba tak ?Konto na forum, które zostało zarejestrowano co najmniej dwa tygodnie temu: TakPosiadane 40 postów: Jest Umiejętność czytania ze zrozumieniem: TakZnajomość regulaminu: Oczywiście Minimum 15 lat: JestBrak ostrzeżeń na forum: Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
piesio DD2 Posted June 11, 2018 Report Share Posted June 11, 2018 Przepraszam, że sie wypowiem, ale jak chcesz zostać redaktorem nie pokazując żadnych prac ? Skąd osoba przyjmująca podanie ma wiedzieć czy jesteś na dobrym poziomie redaktorskim czy nie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bored Posted June 11, 2018 Report Share Posted June 11, 2018 Mogłeś zrobić wywiad z kimś z tej sieci ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted June 11, 2018 Report Share Posted June 11, 2018 Bez przykładowego artykułu nie masz szans na redaktora. Najpierw pokaż co potrafisz, a później ubiegaj się o rangę ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zernixler Posted June 11, 2018 Report Share Posted June 11, 2018 Podanie z góry do odrzucenia, brak jakichkolwiek prac oraz bardzo znikoma aktywność w dziale redakcji - nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted June 11, 2018 Report Share Posted June 11, 2018 `Mam niebieskie oczy i codziennie u mnie na twarzy widnieje szeroki uśmiech, ale zdarzają się też dni kiedy humor mi nie dopisuje i wtedy ten uśmiech znika z mojej twarzy` ?? Ogółem jestem tego samego zdania co przedmowcy. Twierdzisz, że masz doświadczenie, a działasz od du*y strony. Najpierw przykładowy artykuł, który jest wymagany, później ocena. Póki co jestem na nie. Nie ma tak łatwo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BO$$ Posted June 11, 2018 Author Report Share Posted June 11, 2018 Dobra możecie to zamknąć nie ma sensu dalej tego trzymać. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titania Posted June 11, 2018 Report Share Posted June 11, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts