Jump to content

Redaktor BO$$ :)

BO$$
 Share

Recommended Posts

Nick: BO$$
Imię: Miłosz
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 3-5 godzin
Opisz siebię: Cześć, mam na imię Miłosz. Mam 16 lat i właśnie kończę gimnazjum. Jestem wysokim, szczupłym mężczyzną. Mam niebieskie oczy i codziennie u mnie na twarzy widnieje szeroki uśmiech, ale zdarzają się też dni kiedy humor mi nie dopisuje i wtedy ten uśmiech znika z mojej twarzy. Jestem człowiekiem bardzo pomocnym, sympatycznym oraz szczerym. 
Dlaczego akurat Ty?: Ponieważ w miarę ogarniam ortografię, interpunkcję a rekrutacja jest otwarta, więc czemu nie. A tak poza tym to jestem bardzo pomocnym człowiekiem, który chcę coś zrobić dla sieci, a to, że byłem już redaktorem i posiadam doświadczenie bardzo się przyda. ?
Doświadczenie: Doświadczenie mam, ponieważ byłem już redaktorem dwukrotnie, więc ogarniam to stanowisko.
Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 7
Przykładowy wywiad/artykuł: Nie mam, ponieważ forum na którym miałem kilka wywiadów zostało zamknięte i nie mam jak wam podać. ?
Kontakt: GG, Forum, Steam

Wymagania:

Znajomość zasad ortografii, gramatyki i interpunkcji: Tak
Pisanie sensownych postów: Chyba tak ?
Konto na forum, które zostało zarejestrowano co najmniej dwa tygodnie temu: Tak
Posiadane 40 postów: Jest 
Umiejętność czytania ze zrozumieniem: Tak
Znajomość regulaminu: Oczywiście 
Minimum 15 lat: Jest
Brak ostrzeżeń na forum: Tak

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

`Mam niebieskie oczy i codziennie u mnie na twarzy widnieje szeroki uśmiech, ale zdarzają się też dni kiedy humor mi nie dopisuje i wtedy ten uśmiech znika z mojej twarzy`

??

Ogółem jestem tego samego zdania co przedmowcy. Twierdzisz, że masz doświadczenie, a działasz od du*y strony. Najpierw przykładowy artykuł, który jest wymagany, później ocena. Póki co jestem na nie. Nie ma tak łatwo.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.