Kinia Posted June 10, 2018 Report Share Posted June 10, 2018 (edited) •Twój Nick: Kinia {w trakcie dostania bana: ff} •Nick admina na którego jest skarga: Puszek •Treść: Zaczynając grę na Waszym serwerze, lądowałam na różnych nickach, od ffffffffffffffffffffffff, po Kinię itd. Dziś grałam sobie na Kini, po czym, jak to kobieta- zmienną jest, a nicki zmieniam często, zmieniłam nick na ff. Puszek się oburzył, że łamię regulamin i natychmiast mam zmienić nick. Poprosiłam o podpunkt regulaminu i zapytałam się, co to znaczy, że nie mogę zmienić nicku, kolega stwierdził, że nie będzie mi tłumaczył (hoho! pomocny administrator serwera!). Chwilę później po wymianie z nim kilku zdań na mikrofonie (z racji tego, że byliśmy w jednym teamie), kolega Administrator stwierdził, że chyba przegrywa (w międzyczasie uzyskałam wsparcie od randomowych graczy) i dodał, że w sumie, to i tak mam aktywnego bana(HAHA?) i właśnie dostaje bana za AB. Nie wiem, co dzieje się w bansie i średnio mnie to interesuje, bo zupełnie nie czuje potrzeby wciskać tam swojego nosa- od tego są osoby "wyższe"(w przypadku tej skargi, "wyższe" wcale nie oznacza używające mózgu). Pamiętam, że kiedyś Best też widział niby, że mam AB, ale się pofatygował i wyszedł z tego błędu. Bardzo chciałabym, żeby się tutaj odezwał w sprawie bana. Ponadto proszę o wytłumaczenie mi regulaminu- bo w takim razie chyba go nie rozumiem, skoro nie mogę mieć nicku, który rzeczywiście ma dla mnie jakiś sens, bo jakiś niespełna rozumu gówniarz twierdzi, że nick "ff" to to samo, co "." albo "unnamed". Proszę o wyjaśnienie sytuacji i wyciągnięcie konsekwencji od Administratora. Bardzo zapraszam do obejrzenia demka, jeżeli to jakikolwiek dowód, chociaż większość było słownie, przez mikrofon, a niestety nie mam w zwyczaju nagrywać swoich marnych gierek, kiedy nie tryharduje. Kolega Administrator raczej nie będzie się wypierał, bo pajacuje i pokazuje swoją "wyższość" już nie pierwszy raz, dlatego dumny jak paw przyjdzie, by starać się tłumaczyć. Graczem serwera DSK nie jestem od dziś i nie przypominam sobie, abym dostawała na nim jakiekolwiek bany permanentne (pomijając jakieś tam marne ssy). Trochę smutno jak traktujecie graczy. Mam nadzieję, że wszystko wyjaśni się jak najszybciej, bo przez niektórych Administratorów tego serwera- którzy zachowują się, jakby wygrali Administratora w paczce chipsów, żyć się odechciewa, a co dopiero grania na takim serwerze. Pozdrawiam serdecznie, Kinia. •Dowody(w przypadku skargi): W konsoli mam tylko to "Added to banned list permanently" bo dostałam bana przez komendę na IP. Są na pewno logi- co jest chwilą do sprawdzenia i demko (jak już wspominałam) z około 19-19:20? Edited June 10, 2018 by Kinia V1rus ✘ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
V1rus ✘ Posted June 10, 2018 Report Share Posted June 10, 2018 15 minut temu, Kinia napisał: •Twój Nick: Kinia {w trakcie dostania bana: ff} •Nick admina na którego jest skarga: Puszek •Treść: Zaczynając grę na Waszym serwerze, lądowałam na różnych nickach, od ffffffffffffffffffffffff, po Kinię itd. Dziś grałam sobie na Kini, po czym, jak to kobieta- zmienną jest, a nicki zmieniam często, zmieniłam nick na ff. Puszek się oburzył, że łamię regulamin i natychmiast mam zmienić nick. Poprosiłam o podpunkt regulaminu i zapytałam się, co to znaczy, że nie mogę zmienić nicku, kolega stwierdził, że nie będzie mi tłumaczył (hoho! pomocny administrator serwera!). Chwilę później po wymianie z nim kilku zdań na mikrofonie (z racji tego, że byliśmy w jednym teamie), kolega Administrator stwierdził, że chyba przegrywa (w międzyczasie uzyskałam wsparcie od randomowych graczy) i dodał, że w sumie, to i tak mam aktywnego bana(HAHA?) i właśnie dostaje bana za AB. Nie wiem, co dzieje się w bansie i średnio mnie to interesuje, bo zupełnie nie czuje potrzeby wciskać tam swojego nosa- od tego są osoby "wyższe"(w przypadku tej skargi, "wyższe" wcale nie oznacza używające mózgu). Pamiętam, że kiedyś Best też widział niby, że mam AB, ale się pofatygował i wyszedł z tego błędu. Bardzo chciałabym, żeby się tutaj odezwał w sprawie bana. Ponadto proszę o wytłumaczenie mi regulaminu- bo w takim razie chyba go nie rozumiem, skoro nie mogę mieć nicku, który rzeczywiście ma dla mnie jakiś sens, bo jakiś niespełna rozumu gówniarz twierdzi, że nick "ff" to to samo, co "." albo "unnamed". Proszę o wyjaśnienie sytuacji i wyciągnięcie konsekwencji od Administratora. Bardzo zapraszam do obejrzenia demka, jeżeli to jakikolwiek dowód, chociaż większość było słownie, przez mikrofon, a niestety nie mam w zwyczaju nagrywać swoich marnych gierek, kiedy nie tryharduje. Kolega Administrator raczej nie będzie się wypierał, bo pajacuje i pokazuje swoją "wyższość" już nie pierwszy raz, dlatego dumny jak paw przyjdzie, by starać się tłumaczyć. Graczem serwera DSK nie jestem od dziś i nie przypominam sobie, abym dostawała na nim jakiekolwiek bany permanentne (pomijając jakieś tam marne ssy). Trochę smutno jak traktujecie graczy. Mam nadzieję, że wszystko wyjaśni się jak najszybciej, bo przez niektórych Administratorów tego serwera- którzy zachowują się, jakby wygrali Administratora w paczce chipsów, żyć się odechciewa, a co dopiero grania na takim serwerze. Pozdrawiam serdecznie, Kinia. •Dowody(w przypadku skargi): W konsoli mam tylko to "Added to banned list permanently" bo dostałam bana przez komendę na IP. Są na pewno logi- co jest chwilą do sprawdzenia i demko (jak już wspominałam) z około 19-19:20? Nie wiem gdzie on ma w regulaminie taki podpunkt, ale spoko @`PuszeK | #YungBoyz, takie gadanie jest z twojej strony nie potrzebne jesteś ADMINISTRATOREM serwera i masz pomagać użytkownikom więc twoje zachowanie masakra... @Kinia ma rację nie możesz jej... zabronić zmiany nicku, a dwa nicku "ff" to jak ja bym miał inicjał "MM" to również bym nie mógł mieć takiego nicku? hmm... później zmiana decyzji, po przez nacisk graczy z serwera "że w sumie, to i tak mam aktywnego bana(HAHA?) i właśnie dostaje bana za AB" Śmieszne jest to najpierw byś sprawdził czy ma AB, a z tego co ja widzę w bansie to tylko tyle - http://amxbans1s2k.gameclan.pl/amxbans/ban_list.php?bid=182 wygasły ban, a takie mówienie na serwerze w stronę gracza jest nie potrzebne... @Kinia ma całkowitą racje... Kinia and 0sTrY 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
`PuszeK | #YungBoyz Posted June 10, 2018 Report Share Posted June 10, 2018 (edited) Jesteś bardzo wygadana widać, przykro mi że mnie gówniarzem nazywasz ale skoro twoja ideologia jest taka to okej nie mam problemu, poza też że byłem 2 w tabeli to przykro mi że ty ostatnia,co do czego to śmieszy mnie to, powtórzyłem Ci raz, 2, widać nie zrozumiałaś, chciałaś regulamin, mówiłem Ci wejdź na forum i sprawdź,NIE JESTEŚMY KOLEGAMI i poza to jakoś nikt nie narzeka na to że jestem adminem i jak widać tylko ty masz problem królewno, jest regulamin i ja go przestrzegam, nic więcej nie mam do dodania. Virus ale ja jej pomogłem, skierowałem ją na forum a jeżeli mam w konsoli napisane że gracz ma AB to nie wchodzę bo nie mój problem że jest problem z bansem^^jakie mówienie? Powiedziałem jej żeby zmieniła nick i tyle że jak nie to ban :v i powiedziałem że " W sumie, to i tak masz aktywnego bana" tyle, Kinia proszę o szczerość a nie kłamstwa a i jeszcze jedno, V1rʊs™ nie ty oceniasz fakty, więc nie ma potrzeby by się wypowiadał jeżeli nie było Cię przy tym. Dziękuje Edited June 10, 2018 by `PuszeK | #YungBoyz Kinia , V1rus ✘ and ZoSia 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeTe-_- Posted June 10, 2018 Report Share Posted June 10, 2018 Nie ma nigdzie w regulaminie Only DD2 #3 o zmienianiu nicków. Nie wiem też gdzie w konsoli pisze ci, że ktoś ma AB (?) i nie wiem też gdzie masz aktywnego bana u niej w Amx. Nie możesz kazać komuś zmienić nick jeśli nie jest on obraźliwy, nie ma reklamy czy nie narusza jakiś zasad. Nie wiem od kiedy 2 literki mogą naruszyć zasady. Następnym razem sprawdzaj na stronie czy ktoś ma aktywnego bana po IP, a nie dlatego, że nie możesz jej zbanować. Nie masz bladego pojęcia jak to działa niestety, a się wypowiadasz o tym. Niestety nie mogę jej dać nawet ub bo ban został dodany przez konsole. Nie widnieje on w bansie. Kinia and V1rus ✘ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
`PuszeK | #YungBoyz Posted June 10, 2018 Report Share Posted June 10, 2018 (edited) Widać na ssie że mi konsola pokazuje w resztę nie wnikam No to widzisz nie mój problem. Ja mam tyle do powiedzenia, chcecie to wyciagajcie wnioski, bana nie dostała za nick tylko AB, resztę zostawiam wam. Edited June 10, 2018 by `PuszeK | #YungBoyz TeTe-_- , P00L and V1rus ✘ 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
A~S~ Posted June 10, 2018 Report Share Posted June 10, 2018 Puszek dobrze zrobił ze zbanowal ja za duzo sobie ta osoba pozwala obraza adminów. Ciągle prowokuje. Ja jeszcze bym jej dał na tydzień.. Naprawcie bansa to będzie okej. `PuszeK | #YungBoyz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeazzus Posted June 10, 2018 Report Share Posted June 10, 2018 Teraz, A~S~ napisał: Puszek dobrze zrobił ze zbanowal ja za duzo sobie ta osoba pozwala obraza adminów. Ciągle prowokuje. Ja jeszcze bym jej dał na tydzień.. Naprawcie bansa to będzie okej. Jesteś adminem to nadaj jej bana w takiej sytuacji, a jak wyjdzie, to wrzuć dowody na forum, a nie teraz się wyżalasz co ona robi. Godzinę temu, `PuszeK | #YungBoyz napisał: No to widzisz nie mój problem Twój, bo to Ty nadałeś bana zamiast się wpierw upewnić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`PuszeK | #YungBoyz Posted June 10, 2018 Report Share Posted June 10, 2018 (edited) 23 minuty temu, RockefelleR napisał: Jesteś adminem to nadaj jej bana w takiej sytuacji, a jak wyjdzie, to wrzuć dowody na forum, a nie teraz się wyżalasz co ona robi. Twój, bo to Ty nadałeś bana zamiast się wpierw upewnić. Upewnilem się widząc AB na konsoli tyle w temacie misiu kolorowy nie mam powinności sprawdzać w takiej sytuacji a jak mam to proszę mi pokazać gdzie to pisze w takim razie gdzie jest taki nakaz ? bo jeżeli go nie ma to skarga jest nie słuszna bo nie mam nakazu sprawdzania, bo ban nie jest za nick tylko AB które na serwie jest a w bansie nie, bo ja nie widzę by dostała jakiegoś bana za nick, więc skarga nie słuszna A konsekwencje nie powinny być wyciągane bo jeżeli widnieje ban na serwie to go daje ? Edited June 10, 2018 by `PuszeK | #YungBoyz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeazzus Posted June 10, 2018 Report Share Posted June 10, 2018 Prawidłowa kolejność w takiej sytuacji powinna wyglądać tak i ja stosowałem to z adminami na 401 aby nie mieć takich problemów: AB w konsoli -> amx_ip/status -> forum -> bans -> szukaj -> wklej i nawet na serwerze szło to wyjaśnić, a gracze nawet pisali tematy aby to wyjaśnić, ale rozumiem, że każdy robi po swojemu. To taka moja złota rada(?). `PuszeK | #YungBoyz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
`PuszeK | #YungBoyz Posted June 10, 2018 Report Share Posted June 10, 2018 1 minutę temu, RockefelleR napisał: Prawidłowa kolejność w takiej sytuacji powinna wyglądać tak i ja stosowałem to z adminami na 401 aby nie mieć takich problemów: AB w konsoli -> amx_ip/status -> forum -> bans -> szukaj -> wklej i nawet na serwerze szło to wyjaśnić, a gracze nawet pisali tematy aby to wyjaśnić, ale rozumiem, że każdy robi po swojemu. To taka moja złota rada(?). Cieszę się ale widzisz skoro jest taki problem to powinno się go rozwiązać by było na serwie jak i na forum to samo a nie 2 różne rzeczy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
św. Maksymilian Kolbe Posted June 11, 2018 Report Share Posted June 11, 2018 Zaczyna sie robić spam, więc zamykam.Czrkac Na @DSK Link to comment Share on other sites More sharing options...
DSK Posted June 11, 2018 Report Share Posted June 11, 2018 Jeśli chodzi o zmianę nicku to w regulaminie niema zakazu, druga sprawa z tym AB do wyjaśnienia, bo może być to błąd bansa. `PuszeK | #YungBoyz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts