Cr4sH Posted June 8, 2018 Report Share Posted June 8, 2018 Nie wiem czy tylko ja tak mam, ale jeżeli wystawiam skina lub skrzynkę na rynek i nikt nie kupi to ona nie wraca do mnie. Czy tak jest zrobione specjalnie? Fiu fiu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted June 10, 2018 Report Share Posted June 10, 2018 Raczej nie powinno się tak dziać. @d0naciak zerkniesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eye Posted June 11, 2018 Report Share Posted June 11, 2018 No raczej nie powinno i ogolnie te 100% z wystawieniem skina jest masakra, zaloze skina zeby go zobaczyc i nie wystawie go juz. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maly Jasiu:) Posted July 12, 2018 Report Share Posted July 12, 2018 nikt i tak nie kupuje skrzynek bo ceny to sa z kosmosu proponował bym zmiejszyc ceny i tak samo z naprawianiem skina wysoka stawka raz zalozysz i musisz naprawiac utrudnia to w sprzedazy i wieczne kombinacje wierze was ze na pewno cos wymyslicie fajnego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rossa Voorhees Posted July 13, 2018 Report Share Posted July 13, 2018 W dniu 11.06.2018 o 18:35, Eye napisał: No raczej nie powinno i ogolnie te 100% z wystawieniem skina jest masakra, zaloze skina zeby go zobaczyc i nie wystawie go juz. ? zeby zobaczyc skina, nie trzeba go zakladac. I to jest bardzo dobre, ze skina trzeba naprawiac, euro sie zarabia po to, zeby grac z tym skinem, z ktorym chcesz, i nie tylko kupowac skrzynki i klucze, ale i naprawiac skina ktorego naprawde chcesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nunko Posted July 13, 2018 Report Share Posted July 13, 2018 Teraz jak skiny sie niszczą to jest fajna zabawa bo jest pogoń za mvp aby zdobyc te 0.50 e i naprawić go lub kupic fajniejszy bo tak to gra była juz monotonna Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondynek Posted July 14, 2018 Report Share Posted July 14, 2018 I tak wszystkie MVP leca do mnie :)) Fiu fiu and Eye 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eye Posted July 14, 2018 Report Share Posted July 14, 2018 9 godzin temu, Nunko napisał: Teraz jak skiny sie niszczą to jest fajna zabawa bo jest pogoń za mvp aby zdobyc te 0.50 e i naprawić go lub kupic fajniejszy bo tak to gra była juz monotonna Jest bitwa o mvp dlatego ze skinów sprzedac nie idzie Nikt nie kupuje skina wartego za 80-120 euro mogłbym takie sprzedac za 15-20e ale sie nie da. Skrzynek nie chce za skiny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuK!3r #Team KOKA Posted July 14, 2018 Report Share Posted July 14, 2018 (edited) zmienic cene do.max 80 e bo mam 5x kose za 120e a nikt jej nie kupi #bieda do tego mvp jest za obrazenia nie za kile tak jak powinno byc dzisiaj zabilem 6osob a gosciu inny dostal mvp za dmg a zabil 2 osoby ciesze sie chlopaki naprawde ze ogarniecie ten serwer i bedzie petarda ze typowy random.odrazu bedzie chcial kupoc vipa i zostanie na dluzej Edited July 14, 2018 by CuK!3r #Team KOKA blondynek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nunko Posted July 16, 2018 Report Share Posted July 16, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts