Jump to content

podanie o admina palec

palcewnatalce
 Share

Recommended Posts

Twój nick na serwerze: TRZY PALCE W NATALCE
Mutacja głosu: oczywiście 
Czas spędzony na serwerze (link do GT): brakuje zaledwie kilka h do 50, aczkolwiek jak ktoś gra to wie ile czasu dziennie i nocnie spędzam na serwerze https://www.gametracker.com/player/Trzy palce w natalce/193.33.177.54:27176/
Czy miałeś styczność z amxmodmenu: pewnie, 10/10 jeśli chodzi o znajomość, kilku letni staż oraz wieloktornie bywałem adminem
Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz: Zacznę od początku, no na serwerze bywam dziennie bardzo dużo, długo. Chcę pomóc w pilnowaniu porządku, wiele osób mnie zna, czasami bywam nerwowy, ale to jak większość, szczególnie gdy widzę kogoś 'odpalonego' gram również w bardzo późnych porach, wtedy roi się od odpaleńców, chce temu zapobiec. Zawsze przyda się kolejna para oczu. Jak widać grać potrafię(top15 w kilka dni) i odróżnić kogoś czystego od opalonego. Znajomość i pojęcie w adminowaniu mam także proszę tylko o danie mi szansy, gwarantuję, że nie zawiodę  
Posiadasz działający mikrofon: tak
Kontakt (GG / Steam): 21261149/ rrezydent
Steam ID: STEAM_0:1:437277342
Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%: czas na forum i posty nadrobie do niedzieli, zapoznałem się, pozdrawiam.

Nie no chlopak nie mysl sobie ,ze to jakas osobista zemsta za ta nieudolna probe zbanowania mnie ,ale przyklad "Dzis gracz oxi to co za wiazanke na niego pusciles..." Adminowi to nie przystoi. jestem na nie. Slaba kultura.

Nie wykonuje celi mapy.

Edited by Chamberkill

Obecnie jestem na NIE. 

Kulturki Ci brakuje niestety. Odnośnie nieudolej próby zbanowania Chambera... Jakieś zarzucanie mi 'kolesiostwa' i odgrazanie się, że go 'udupisz' nie potwierdza Twojego profesjonalizmu i umiejętności odróżnienia czitera od czystego gracza. Pograj dłużej, udowodnij, że jesteś właściwą osobą na to stanowisko. Jak wspomniałam na początku - NIE. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.