ScavangeR` Posted June 6, 2018 Report Share Posted June 6, 2018 Nick w grze: ScavangeR` Wiek: 23 Link do GT: https://www.gametracker.com/player/ScavangeR`/193.33.177.12:27061/ Steam/Non Steam? (Link do profilu): Steam (http://steamcommunity.com/profiles/76561198426249496/) Doświadczenie adminowskie: Posiadałem rangę Admina tutaj na serwerze jak i także na kilku innych serwerowniach. Znajomość komend AMXX (skala 1-10): 8 Dlaczego Ty?: Tak jak pisałem wyżej, posiadałem już Admina tutaj na serwerze, lecz z powodu nawałnicy obowiązków i wielokrotnych wyjazdów w delegacje nie miałem czasu na grę na serwerze, lecz teraz już wszystko się ustabilizowało. Chciałbym odciążyć innych administratorów i zadbać o dobro serwera, gdy jestem online.(Widać po GT jak dużo poświęcałem i aktualnie będę poświęcał na serwer:) ) Uważam, że nad porządkiem na serwerze, również dałbym radę zapanować Kontakt: GG: 9169659/steam/forum Kansior 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janusz z 201 Posted June 6, 2018 Report Share Posted June 6, 2018 Takich to ze świecą szukać! Jak najbardziej na tak.. - Ogarnięty - Doświadczony - No i był już z nami - Gada z kulturką :D Każdy zasługuje na drugą szansę więc i jemu się należy tym bardziej że był bez kolizyjnym graczem i adminem Kansior 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Person Posted June 6, 2018 Report Share Posted June 6, 2018 Okres próbny : + AMX + Znany + Był adminem + Steam -- Jedyne co mnie martwi, to słabe GT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted June 6, 2018 Report Share Posted June 6, 2018 Zasady to zasady. Pograj jeszcze trochę i dopiero składaj podanie. Kansior 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted June 6, 2018 Report Share Posted June 6, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts