Kansior Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 Witam Mam w klanie 3 osoby ktore sa kompletnie nieaktywne a broni ich przed wyrzuceniem blokada. Tylko od ilu monet ta blokada tak na prawde dziala? 2 panow wplacilo zaledwie 1500 monet i jest chronionych Trzeci pan wplacil 400 i rowniez jest chroniony przez serwer. I czy ta blokada jest konieczna? #off ZHMB 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
#off ZHMB Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 Zupełny bezsens. Nie jesteś w stanie przewidzieć kto będzie aktywny a kto nie i taka blokada stopuje rozwój klanu. Trzeba by było jakoś to rozwiązać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmareAmare Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 Blokada od 2000 monet myślę, że byłaby wystarczająca Link to comment Share on other sites More sharing options...
d0naciak Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 Ta blokada jest sprawdzona na każdym serwerze, i aktualnie jest zrobiona najlepiej jak to jest tylko możliwe. Gdyby limit był wyższy, znaleźli by się gracze, którzy narzekali by, że wpłacili przecież tak dużo a zostali wyrzuceni i że to wszystko jest nie fair. Jak tego wszystkiego uniknąć? Nie zapraszajcie byle kogo do klanu, bo intencji graczy nigdy nie przewidzicie - jeden będzie grał, drugi może przestać. Jedyne co mogę dodać, to opcję wyrzucenia graczy nieaktywnych, jednak nie jest to takie proste - sprawdzę na dniach, co da się z tym zrobić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d0naciak Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts