T h c Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 Nick w grze: T h c Wiek: 18 Link do GT: https://www.gametracker.com/player/T h c/91.224.117.107:27015/ STEAM / NON STEAM (link do steamcommunity):nie mam Doświadczenie adminowskie na serwerach Base Builder: coś tam umiem Staż na serwerze: Znajomość AMXX(1-10):1 Jakie kampy potrafisz zbudować?:hs, kibel, dark Mikrofon (Tak/Nie):tak Dlaczego ty: bo chce pomagać innym graczom Kontakt: bo mam dość nie porządku na serwerze Śmieszek and SuperSeriaKa PAM PAM 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ℓαzαиєѕтι¢ (¬‿¬) Posted June 4, 2018 Report Share Posted June 4, 2018 Podanie na kolanie, ale jestem na mocne tak: *Wiek ++ *GT ++ *Staż też ma spory, choć tutaj nie jest napisane, ale kiedy ja zaczynałem to on już grał i nawet w kilku rzeczach mi pomógł ++ *Każdy go zna, znany ++ *Lubiany ++ *Z nikim nie ma spin, nie kłóci się, kulturalny ++ *Fajny głosik XD ++ AMX można szybko ogarnąć, mogę pomóc. Życzę powodzenia! :3 T h c 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Śmieszek Posted June 4, 2018 Report Share Posted June 4, 2018 Oczywiście również na TAK +GT +wiek +znany i lubiany +długo gra + amx' ów mógłbyś się poduczyć to nie jest takie trudne powodzenia Pozdrawiam: dziuraGG T h c 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperSeriaKa PAM PAM Posted June 4, 2018 Report Share Posted June 4, 2018 @P0v3R Gra z nami o dawna, może jednak NA tak +Spoko gracz +Staż Pozdrawiam $uper$eriaKa T h c 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
E L E K T R Y K 2 0 1 4 Posted June 4, 2018 Report Share Posted June 4, 2018 Na tak +kampy +doświadczenie +wiek T h c 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Telepatic* Posted June 4, 2018 Report Share Posted June 4, 2018 Jestem na tak: +jakieś tam kampy umie budowac +wiek +GT +Dlugość grania T h c 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrOPS!k Posted June 4, 2018 Report Share Posted June 4, 2018 (edited) Lubie cię ale jednak jestem na Nie: - Doświadczenie (pamiętam jak nieraz musiałem ci wyjaśniać po 10 min 1 rzecz ) - Nie przekonuję mnie wypowiedź "Dlaczego ty" - Posty, konto napisane tylko i wyłącznie pod podanie - Nie wiem czy to tylko by coś było na podaniu czy co ale nie sądzę by nie było porządku na serwerze XD - kampy - Steam Nie, nie i jeszcze raz nie ! @P0v3R Staż na serwerze jak napisał @$uper$eriaKa PAM PAM nie powinien wystarczać na Admina ! Edited June 5, 2018 by DrOPS!k GroobY 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauware Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 To może i Ja się wypowiem. Staż chłop ma, siedzi i gra to dobrze, bo mimo że jest dużo adminów to na serwie ich nie ma xD Wiek i ta reszta pierdoł jest dobra, forum poprawisz bo to nie problem. Tylko problem może być w tym że jeżeli ktoś zbuduję kampe, której nie znasz, to może być lekkim problemem, ale wieżę że się uda. Jak to mawiają po trupach do celu XD Całościowo nie ma zaprzeczeń, z kampami mogłoby być lepiej, dlatego jestem za okresem próbnym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 zgłoś się po range na forum i po admina do @Shawins (ja nie mam kompa aktualnie) Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. T h c 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts