Athlon Posted June 2, 2018 Report Share Posted June 2, 2018 (edited) Nick w grze:Athlon Wiek:15-16 Link do GT:https://www.gametracker.com/player/Athlon/193.33.177.12:27061/ Steam/Non Steam? (Link do profilu):http://steamcommunity.com/id/athlonofficial Doświadczenie adminowskie: własny serwer (rozpadł się) i inna sieć (dawno temu :P), jeśli trzeba - dam nazwę Znajomość komend AMXX (skala 1-10): 7 na pewno, dalej nie chce mi się sięgać pamięcią :D Dlaczego Ty?: jestem doświadczony, dyspozycyjny, community mnie raczej zna, a czy lubiany - oceni społeczność :P Kontakt:Forum, Steam Edited June 2, 2018 by Athlon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sysol Posted June 4, 2018 Report Share Posted June 4, 2018 Na nie - gt - na serwerze widzałem cię może z kilka razy - ludzie cię nie znają tak dobrze - pograj dłużej i wtedy coś zdziałaj Athlon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janusz z 201 Posted June 4, 2018 Report Share Posted June 4, 2018 Niestety ale nie kojarzę Cię z serwa... Po pierwsze to ile masz lat ? 15 czy 16 ?? To nie jest zgaduj zgadula.. Więc określ się jasno . Po drugie mało grasz byśmy Cię poznali My admini a co dopiero gracze. No i trzecie to jestem na Nie . Athlon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destro Posted June 4, 2018 Report Share Posted June 4, 2018 Nawet cię nie znam i nie widziałem cię na serwerze, może grasz w nocy ja tego nie wiem, daj się poznać graczom jak i obecnej administracji i złóż podanie ponownie, jak na razie jestem na nie. Athlon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Person Posted June 4, 2018 Report Share Posted June 4, 2018 Niby grasz od 10 dni, ale nie kojarzę Cię z serwa, tak jak koledzy wyżej. Daj się poznać trochę bliżej. Na nie : - GT - Mało znany - Wiek (?) + AMX (?) + Steam Athlon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 Pograj jeszcze trochę i dopiero złóż podanie. Athlon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts