Jump to content

Nerf monet

Kansior
 Share

Recommended Posts

Witam
Dzis wlaczajac steama pierwsze co mnie przywitalo to wiadomosc od Jauasa "znerfili klany..."
Mysle sobie co jest jaki nerf. Wiec po wejsciu na serwer odpalilem statystyki klanow i faktycznie...
Po czasie gdy na monetach +24 klany DriNTeaM oraz stulejarze wyrobili sie prawie na full ten nerf nie powinien miec miejsca..
Teraz my-klany w miare nowe musimy meczyc sie z ulepszaniem klanu bo:
a)Musimy wygrac wojne z prawie wyfullowanym klanem zeby wbijac poziom
b)Jesli w ogole uda sie go nabic to kolejnym problemem jest aktualny drop monet

Majac Vipa oraz klan z monetami az +6 robiac 40-50 fragow na mape do licznika monet wpada mi zaledwie 150-250 monet,to juz zalezy od tego kochanego +6.

Wnioskujac z tego musialbym grac ~3h zeby ulepszyc jedna statystyke w klanie majac oczywiscie dostepnosc punktu.
Na serwerze sa rowniez gracze z Ww.klanow ktorzy w zasobniku monet posiadaja ich juz nawet 10-20 tysiecy po sobie ponabijali przed oslabieniem klanow.
Roznica teraz jest i bedzie znaczaca.
SS:20180531133745_1.thumb.jpg.1547bf064c428c685833be1f2c0e0d81.jpg20180531132050_1.thumb.jpg.e8ad313eba0a7f3d50621260b4ac1311.jpg

Reasumujac szanse na serwerze krytycznie sie zmienily.Uwazam(i nie tylko ja) ze taka zmiana w ostatni dzien miesiaca(gdzie nie oszukujmy sie co miesiac cyklicznie robicie resety) byla strasznie dziwna.
Jest to przyklad rowniez kolejnego przypadku w ktorym robicie cos, o czym nie informujecie nas-GRACZY waszego serwera.

• Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted Images

Był to błąd w którym gracze dostawali dużą ilość monet.

Po naprawieniu błędu dodaje tak jak miało dawać, błędy są cały czas naprawiane nie tylko przy resecie więc w tym już nic nie zrobimy.

Wykorzystali po prostu okazje wybić się do przodu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.