Wiertara322 Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 (edited) Twój nick na serwerze: Mr.Wiertara Mutacja głosu: Jak najbardziej Czas spędzony na serwerze (link do GT):https://cache.gametracker.com/player/Mr.Wiertara Case-Ninja.pl/80.72.33.181:27015/ Znajomość sourcebans: 7/10 Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz: dlatego, że gram bardzo długo na serwie od 2 do 5h dziennie na serwie znam dużo osób są ci co mnie lubią, ale też tacy co nie przepadają za mną cóż mam wady głowną jest opanowanie emocji staram się to poprawić opanowuje nerwy nie zawsze to wychodzi,ale nikt nie jest doskonały.Bywały dni trudne dużo złości było we mnie pewnie wiele osób będzie mi to wypominać pod postem wiem,ale nie mogę się z tym nie zgodzić jestem poprostu człowiekiem, który ma problem z emocjami ale od pewnego czasu to zmieniam bardziej się śmieje z adminami na serwie i ogl. z graczami nie uniknę krytyk jakie spadną na mnie,ale nie dziwie się bo wiem że jest to prawda. Jednak wiem, że mogę się zmienić popatrzeć na to z innej strony, że jest to tylko gra nie ma po co się denerwować niepotrzebnie. Posiadasz działający mikrofon: TAK! Kontakt (GG / Steam): https://steamcommunity.com/id/Wiertara2k17/ Steam ID: STEAM_1:0:148193120 00:24 49 0 active 196608 Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%: patrząc na wszytko oceniam na 75% Edited May 30, 2018 by Wiertara322 Podanie RadecTheBeast , chris and jokander 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzybkiAnglik Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 Jestem na nie "cóż mam wady głowną jest opanowanie emocji staram się to poprawić opanowuje nerwy nie zawsze to wychodzi" mało gram na serwerze ale zawsze jak jestem masz z tym problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 Admin musi potrafić się zachować, ogarnąć emocje. Popracuj nad tym i złóż ponownie podanie, lecz za 7 dni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts