Wiz Khalifa Posted May 29, 2018 Report Share Posted May 29, 2018 (edited) Nick:Wiz Khalifa Wiek:Dzis 18 GT (http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.221:27015):https://www.gametracker.com/player/Wiz Khalifa/80.72.40.221:27015/ Mutacja:Si Znajomość amxx:8/10 Dlaczego ty?:Mam juz wakacje, dużo wolnego czasu, doświadczenie na kilku serwerach oraz tutaj rok temu miałem Admina ale coś się wydarzyło, że musiałem zrezygnować z grania na komputerze W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer:Rok temu szukałem serwerowni i tu trafiłem Czy posiadasz działający mikrofon?:Si Platforma (STEAM/NON STEAM):Steam jest ale używam przeważnie ns na steam ping Czy zapoznałeś się z warunkami na admina i spełniasz je w 100%? (TAK/NIE):Tak, czas na forum do nadrobienia spokojnie EDIT: Satko ani Ciebie ani twojego kolegi nie kojarzę XD EDIT#2 Ja wulgarny xdd Raz się zdarzyło ale to już wyjaśnione :D Edited May 29, 2018 by Wiz Khalifa Link to comment Share on other sites More sharing options...
kott Posted May 29, 2018 Report Share Posted May 29, 2018 (edited) Na nie Pamiętam jak byłeś adminem, byłeś wulgarny, nie pomagałeś graczom (tylko w niektórych przypadkach) Miałeś przerwe grasz 5 dni nie za szybko ? Edited May 29, 2018 by Satko Wiz Khalifa and piesio DD2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Klaudia_ Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 Na nie. -Zero Kultury -AMX,od 7 jest juz wgrywanie pluginow wiec cos nie wierze. +Wiek +Mutacja kott 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piesio DD2 Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 Na NIE Jesteś wulgarny, nie pomagasz graczom jestem tego zdania co @kott kott 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nunko Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 Jestem na Nie .... Gt słabe i pod podanie - Gracze Cie pamietaja jaki byłeś , wiec wnioskuje ze nie zmieniłes sie z wulgarnoscia .... - Mało Cie wdac na serwerze albo grasz w innym czasie niz Ja . - Amx mam watpliwosci co do 8/10 -Czas spedzony na forum - Czy napewno spełniasz regulamin w 100% ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cr4sH Posted June 1, 2018 Report Share Posted June 1, 2018 Aktualnie na Nie -Popraw forum -Grasz tydzień, popraw GT, pograj jeszcze trochę i daj się poznać +Mikro Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuK!3r #Team KOKA Posted June 2, 2018 Report Share Posted June 2, 2018 Na Nie -forum -gt +mikro - kompletny brak kultury i to chyba jest największy problem +/- wątpię ze potrafisz pisać pluginy ale niech ci będzie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mokra&Jolanta Posted June 2, 2018 Report Share Posted June 2, 2018 Ja jestem za próbnym Kolegę często widuje na serwerze, mi się nie zdarzylo usłyszeć wulgarnych slow, on rzadko używa go chyba ze do podania info. To moje zdanie, ale jak mówią ze byles wulgarny jako admin to radze poczekać trochę pokazać ze nie uzywasz juz wulgarnych slow i napisać ponownie podanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kizzy Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 Na NIE: -amx -forum +/-gt ----zero kultury dla graczy , jeżeli prosza Cię o pomoc to okaz trochę serca i im pomoż... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rossa Voorhees Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 Na NIE. -amx -gt -forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Soul]jaboy Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 Zwlekałem, bo nie wiedziałem, co zrobić, jednak opinie masz negatywne, a ostatnio sam pisałeś do mnie z rezygnacją, dlatego wynik wiadomy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Soul]jaboy Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. kott 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts