Saszko Weblin. Posted May 29, 2018 Report Share Posted May 29, 2018 Naprawta te klany, bo ludzie mowia, ze ich wywalilem, a tego nie robilem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmareAmare Posted May 29, 2018 Report Share Posted May 29, 2018 a zastepca nic nie robił? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destro Posted May 29, 2018 Report Share Posted May 29, 2018 W klanie jest blokada, która zabrania wywalania graczy gdy wpłacą jakąś tam sumę, wiec prawdopodobnie bug Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kansior Posted May 29, 2018 Report Share Posted May 29, 2018 No ja sie zdziwiłem,ze po wplaceniu ok.5k monet bylem bez klanu xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
d0naciak Posted May 29, 2018 Report Share Posted May 29, 2018 W klanach były bugi i przez to niektórzy zostali wyrzuceni. Nowe klany są w fazie testów, mam odpowiednie logi więc w razie gdyby ktoś poczuł się pokrzywdzony w wyniku błędu pluginu, po prostu skontaktujcie się ze mną, a ja wtedy załatwię sprawę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d0naciak Posted May 29, 2018 Report Share Posted May 29, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts