Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Freezy!

Imię: Adaśkoo :) 

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Osobiście na forum spędzam od 2h do 5h. Czas pobytu zależy również od dnia tygodnia. 

Opisz siebie:  Jestem 15'letnim chłopcem. Na sieci jestem już prawie rok. Maniak komputerowy to moje drugie imię. Często chce się uczyć nowych rzeczy. Im więcej wiem tym lepiej dla mojej przyszłości. Marzę o zostaniu programistą. Mieszkam w okolicach Siedlec i chodzę do 2 klasy gimnazjum :D Najtrudniejszym przedmiotem szkolnym jak dla mnie jest J. Rosyjski, a najłatwiejszym Muzyka oraz Matematyka. Lubię też zajmować się psychologią. Spędzam dużo czasu na czytaniu wszystkiego o tej dziedzinie życia. Mam dziewczynę <3 

Dlaczego akurat Ty?: Bardzo podoba mi się sieć 1s2k. Grałem już na tylu, ale właśnie tutaj zatrzymałem się na dłużej. Chcę pomóc tym, którzy podtrzymują tą sieć na swoich plecach. Pragnę ulżyć tym, którzy już są zmęczeni. Poza tym staram się być na wysokim poziomie. Niekiedy jednak zdarza się gorszy dzień i wszystko BOOM!

Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Po 1, większą kulturę, po 2, pomoc, po 3, pomysły, po 5 przez 10, trochę zabawy i humoru.

Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Jeżeli bycie moderatorem na 3 lepszych/gorszych grupach na Facebook'u się liczy to tak. Byłem na pewnych grupach z memami. Tam moim zadaniem było oddzielanie memów które się powtarzają, są nie odpowiednie lub zagrażające grupie. Zajmowałem się także dodawaniem członków.

Kontakt: Facebook, Steam, Forum, GG, TeamSpeak3

Edytowane przez Freezy!
https://1shot2kill.pl/topic/21077-moderator-freezy/

Twoje podanie zostało odrzucone!

Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
https://1shot2kill.pl/topic/21077-moderator-freezy/#findComment-165810

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...