Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Hi everyone,

Mam na imię Łukasz, pod koniec stycznia ukończę dwudziesty pierwszy rok życia i aktualnie zamieszkuję w Rzeszowie. Na co dzień pracuję dla jednej z firm tworzącej gry na facebooka, a także w weekendy dorabiam na różnego rodzaju eventach jako bramkarz/ochroniarz, różnie ludzie to interpretują. Jeśli chodzi o Counter Strike'a to zacząłem od wersji 1.5, gdzie za młodu latało się do miejscowych kafejek i katowało w grę za hajs rodziców, którzy myśleli, że przeznaczam to na bułki w szkole. Do dziś pamiętam jak pewnego razu mnie mama wyciągnęła za uszy z kafejki i skończyło się bawienie w podchody. Po wersji 1.5, naturalnie przyszedł czas na 1.6 gdzie przez krótki okres miałem okazję spełniać się w profesjonalnej organizacji, która zaoferowała mojej ówczesnej drużynie kontrakty i pieniądze - nie były to tysiące, ale przy raczkującym w Polsce e-sporcie napawało dużym optymizmem w drużynie. Z czasem jednak wszystko co dobre się kończy i kryzys napotkał zarówno moją drużynę i organizację, kontrakty przepadły, team się rozleciał a gaming upadł.

Po kilku latach półprofesjonalnej gry na scenie 1.6 wyszedł nowy produkt od VALVE, zwany CS:GO. Na początku byłem sceptycznie nastawiony do zmiany wersji gry, gdyż w 1.6 był niepowtarzalny jedyny klimat, którego nic nie zastąpi. W późniejszym czasie jednak większe turnieje przestały organizować eventy z 1.6, wszyscy byli zafascynowani Global Offensive, co też spowodowało przerzuty topowych teamów na nową wersję gry, a co za tym idzie całego CS-owego społeczeństwa. Ja z początku próbowałem działać coś na scenie e-sportowej, ale wszystko to też nałożyło się z moją szkołą, nauką i dziewczyną. Od lat gram typowo for fun, czasem próbując coś tam zagrać z ekipą w turniejach typu ESL Mistrzostwa Polski, ESEA, GFINITY i inne wymysły. Jednak czas nie pozwala za dużo, więc szukam swojego wirtualnego domu w postaci sieci serwerów. Dziś jestem u Was!

Mam nadzieje, że ktoś jednak przeczyta do końca!

https://1shot2kill.pl/topic/2074-say-hello/

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...