Rumcyk. Posted January 21, 2018 Report Share Posted January 21, 2018 Nick: Rumcyk. Wiek: 20 GT (http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.221:27015): https://www.gametracker.com/player/Rumcyk./80.72.40.221:27015/ Mutacja: Jak najbardziej / Tak Znajomość amxx: 6/10 Dlaczego ty?: W cs`a gram już pare dobry lat , dokładnie 8 lat, dzięki swoim starszym kumplą "zawody szkolne". Na waszej sieci grałem wcześniej na dd2 ale to chwilunie , czas nie pozwolił na dłuższą rozgrywkę, na [GO:MOD] #2 4 MAPS swoją przygodę zacząłem miesiąc temu jak nie lepiej. Myślałem sporo czasu , by zostać adminem tutaj , ze względu prywatnych ( praca,obowiązki ). Jednak zdecydowałem się kandydować na administratora serwera , z tego względu iż mimo tych małych przeszkód szacuję , że będę miał czas by godnie reprezentować cała administrację "1shoot2kill" , oraz cała serwerownie promować swoją grą , a przede wszystkim postawą godną naśladowania. Mam doskonałe poczucie humoru i bezkonfliktowy styl swojego życia. Oczywiście odróżniam proste i nie czyste przypadki gry. Gametrackerem nie powalam , dopiąć do tego można forum... Myślę , że będzie to formalność i użytkownicy forum oraz gracze zaakceptują moje podanie o Administratora serwera [GO:MOD] #2 4 MAPS. W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer: Szukałem stabilnego serwera na , którym można normalnie pograć. Czy posiadasz działający mikrofon?: Tak posiadam w pełni działający mikrofon. Platforma (STEAM/NON STEAM): NON STEAM Czy zapoznałeś się z warunkami na admina i spełniasz je w 100%? (TAK/NIE): Tak , zapoznałem się i nie spełniam ich do końca , ale myślę ze wszystko da się nadrobić ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
piesio DD2 Posted January 21, 2018 Report Share Posted January 21, 2018 Jestem za okresem próbnym +wiek +gt +amxx -ns -forum Rumcyk. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAMACH Posted January 21, 2018 Report Share Posted January 21, 2018 Jestem na Tak. Często widzę go na serwerze . Jest pomocny. Zna amxx. Jedyne co trzeba poprawić to forum. Rumcyk. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szajek Posted January 21, 2018 Report Share Posted January 21, 2018 Na TAK: + WIEK, + GT takie sobie, ale jako iż dużo gram w nocy mogę powiedzieć, że właśnie Rumcyk w tych godzinach gra, więc na +, + MAJK, + Podanie, - STEAM, - FORUM , da się nadrobić, więc nie wiem czy mogę to zaliczyć jako ( - ), Mogę powiedzieć, że jest osobą z którą można pogadać, jest bezkonfliktowy. Rumcyk. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotPawel Posted January 21, 2018 Report Share Posted January 21, 2018 Powiem widziałem gracza czasami na serwerze i nie sprawiam problemow. Podanie napisałem ladnie Potrzeba adminów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rossa Voorhees Posted January 21, 2018 Report Share Posted January 21, 2018 (edited) Na nie. -grasz mniej niz 2 tyg. -amx -steam -zero aktywnosci na [email protected] P. S. @Rumcyk. Kolejny minus, nie znasz regulaminu. Edited January 22, 2018 by RossaNero Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted January 22, 2018 Report Share Posted January 22, 2018 (edited) Podanie ladnie napisane ale razi mnie Twoja platforma, jesli jestes w stanie zalatwic Steam bede za okresem probnym, poki co jestem na nie ze wzgledu na staz i non steam. GT ladne z tego jak i jedynego tygodnia, ale musisz pograc troszke dluzej, dac sie poznac. Tak wielce jestes pewien siebie, ze inni moga brac z Ciebie przyklad i Cie nasladowac, chcesz byc przykladem nr 1 jako ns? No nie bardzo reasumujac zakup steam bede na tak. Czaje @Rumcyk. tylko na przyszłość edytuj post jak chcesz odpowiedzieć bo regulamin mowo jasno, pod swoim podaniem się nie wypowiadamy ale życzę powodzenia Edited January 22, 2018 by `ScreamMyName Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rumcyk. Posted January 22, 2018 Author Report Share Posted January 22, 2018 2 godziny temu, `ScreamMyName napisał: Podanie ladnie napisane ale razi mnie Twoja platforma, jesli jestes w stanie zalatwic Steam bede za okresem probnym, poki co jestem na nie ze wzgledu na staz i non steam. GT ladne z tego jak i jedynego tygodnia, ale musisz pograc troszke dluzej, dac sie poznac. Tak wielce jestes pewien siebie, ze inni moga brac z Ciebie przyklad i Cie nasladowac, chcesz byc przykladem nr 1 jako ns? No nie bardzo reasumujac zakup steam bede na tak. Wszystko Doskonale rozumiem. Posiadam Steam tylko na CS;GO , kwestia kupienia 1.6 , w najbliższym czasie postaram się to jak najszybciej załatwić , teraz jestem w pracy ! , Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Soul]jaboy Posted January 22, 2018 Report Share Posted January 22, 2018 Na razie to ty mi złamałeś regulamin od wczoraj 2 razy i masz warny do odrobienia, a na to admin u mnie nie może sobie pozwolić. Na tę chwilę odrzucam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Soul]jaboy Posted January 22, 2018 Report Share Posted January 22, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted February 23, 2018 Report Share Posted February 23, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts