blacha Posted January 18, 2018 Report Share Posted January 18, 2018 Jeśli NEQSU się zgodzi może byśmy zrobili coś takiego czekam na odpowiedź NEXU a o to propozycja konkursu Zestaw 1 Vip i na okres 2 miesięcy Wymagane: 400k expa oraz 180h Zestaw 2 Vip na okres miesiąca Wymagane: 150k expa oraz 100h Zestaw 3 na okres miesiąca Wymagane: 250k expa oraz 130h Zestaw 4 lub vip na okres 21 dni Wymagane: 100k expa oraz 50h Zestaw 5 lub vip na okres 14 dni Wymagane: 50k expa oraz 30h Zestaw 6 200k doświadczenia Wymagane: 60h na serwerze Zestaw 7 100k doświadczenia Wymagane: 30h na serwerze Zestaw 8 500 ap Wymagane: 20h na serwerze Zestaw 9 Przedłużenie jakiejkolwiek usługi o 30 dni Wymagane: 70h oraz 80k expa Zestaw 10 Vip na okres 7 dni Wymagane: 10h na serwerze oraz 5k expa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marszałek Posted January 18, 2018 Report Share Posted January 18, 2018 Ale mamy to wszystko w sklepie... chyba że kolega chcę to sponsorować ? Serwer musi zarabiać a nie robić promocję! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacha Posted January 18, 2018 Author Report Share Posted January 18, 2018 Kolego mi chodzi o to że może żeby zrobić wkońcu jakiś konkurs długo nie było konkursów te ap to mg ja sponsorować. Czekam na wypowiedź NEXU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeadGuy Posted January 18, 2018 Report Share Posted January 18, 2018 Mówisz, żeby zrobić konkurs a to jest Twoja propozycja co do samego konkursu ? W konkursach nie chodzi tylko o nagrody ale też o cały zarys rywalizacji. Wypisz jaki ma być ten konkurs, w jakiej dziedzinie, jak ma wyglądać rywalizacja między graczami, od czego będą zależały miejsca itd. Gdy to wszystko już skończysz to umieść Temat w odpowiednim dziale, ponieważ to co tutaj nam pokazałeś nadaje się jedynie do śmieci (bez urazy). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oczko! Posted January 18, 2018 Report Share Posted January 18, 2018 Taki konkurs nie ma zadnego sensu. Zamiast tego można zrobić co tygodniowe/dwutygodniowe bądź nawet miesięczne podsumowanie i wówczas gracz który bedzie miał najlepsze statystyki na serwerze dostanie jakaś nagrodę. Nie moze byc tak ze serwer bedzie stratny przez jeden konkurs w którym jest 10 miejsc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacha Posted January 18, 2018 Author Report Share Posted January 18, 2018 @Oczko7 o to mi właśnie chodzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 18, 2018 Report Share Posted January 18, 2018 (edited) 1 godzinę temu, Oczko7 napisał: Taki konkurs nie ma zadnego sensu. Zamiast tego można zrobić co tygodniowe/dwutygodniowe bądź nawet miesięczne podsumowanie i wówczas gracz który bedzie miał najlepsze statystyki na serwerze dostanie jakaś nagrodę. Nie moze byc tak ze serwer bedzie stratny przez jeden konkurs w którym jest 10 miejsc. To nie ma sensu, bo co z tego, że jest się najlepszym na serwerze,(czyt. najwięcej fragów, zadanego dmg, zabitych zombie, ludzi,zdobytego ap, lvl itd.)a punktów więcej od ciebie ma jakiś no name co gra w nocy na modach? Tak było na wcześniejszym resecie(gdy ja miałem 22k fragów a byłem raptem 5-6 gdzie 1 miejsce miało 8k fragów). Teraz w sumie też tak jest. Najlepszy gracz który odstaje od wszystkich pod względem killi, zadanego dmg i zdobytego ap jest na 7 miejscu ze stratą 30k punktów(podkreślając, że ma tylko 6k minut i nie gra tutaj od ponad 2 tygodni). Jedyny dobry bonus jaki mógłby otrzymać gracz to free vip po tym jak osiągnie(nie kupując w ogóle xp) 71 poziom. Edited January 18, 2018 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
^ Orange ^ Posted January 18, 2018 Report Share Posted January 18, 2018 Moim zdaniem pomysl nie dopracowany, czyli tak jak inni mówia nie ma to sensu bo na przyklad ja zrozumialem 60h na serwerze 200k expa czyli moim zdaniem kazdy kto wbije 60h dostanie 200k expa czyli dokladnie (40) zl przelewem teraz licz 10 osób to jest 400 zl juz, pomysl odpada ogromne straty serwera Maikon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted March 11, 2018 Report Share Posted March 11, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted March 11, 2018 Report Share Posted March 11, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts